Prima pagină » A fost dezvăluită descrierea primului episod din Agatha: Darkhold Diaries

A fost dezvăluită descrierea primului episod din Agatha: Darkhold Diaries

A fost dezvăluită descrierea primului episod din Agatha: Darkhold Diaries

Studiourile Marvel au dezvăluit un nou logo pentru serialul Agatha: Darkhold Diaries, pentru a reflecta noua schimbare de subtitlu a proiectului spinoff WandaVision.

Producţia care o are în prim-plan pe Kathryn Hahn în pielea vrăjitoarei Agatha Harkness este programată pentru lansare în toamna lui 2024. Cu subtitlul iniţial Agatha: House of Harkness, redenumit Agatha: Coven Of Chaos, acesta a fost schimbat în versiunea finală şi anume Agatha: Darkhold Diaries, noul logo fiind făcut public în decursul acestei săptămâni.

O scurtă descriere a primului episod a fost făcută publică prin intermediul Biroului Statelor Unite pentru Proprietate Intelectuală.

„În primul episod, o vedem pe Agatha Harkness (Kathryn Hahn) cum se eliberează din blestemul în care a fost azvârlită. Aceasta de abia aşteaptă să revină la vechile metehne, doar pentru a descoperi că şi-a pierdut puterile. Singura modalitate de a merge înainte pentru ea este să pornească într-o aventură primejdioasă pentru a-şi redobândi puterile, cu ajutorul unui prieten improbabil sau doi poate.”

Lista de nume îi cuprinde pe Jac Schaeffer în titulatura de regizor, dezvăluind şi o parte din distribuţie: Kathryn Hahn, Aubrey Plaza drept Rio, Joe Locke, Patti LuPone drept Lilia, Sasheer Zamata drept Jen K, Ali Ahn drept Alice, Emma Caulfield Ford, Maria Dizzia, Miles Gutierrez-Riley şi Okwui Okpokwasili.

Într-o apariţie pentru emisiunea The View, actriţa Patti LuPone a ispitit fanii cu descrierea personajului ei, cât şi a poveştii: ” Este un sabat al vrăjitoarelor iar eu o interpretez pe Lilia Calderu. Personajul este incredibil de sexy, are forme spectaculoase şi o coafură uimitoare. Nu ştiam nimic despre lumea Marvel sau că vrăjitoarele au o prezenţă în acest univers. Sabatul este compus din Kathryn Hahn, Aubrey Plaza şi un Familiar – Joe Locke din Heartstopper.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns