Prima pagină » A fost dezvăluită prima imagine oficială din serialul Agatha All Along

A fost dezvăluită prima imagine oficială din serialul Agatha All Along

Credite imagine: Disney Plus

A fost dezvăluită prima imagine oficială din serialul Agatha All Along

Imagini dezvăluite anterior din culiele producţiei

O nouă imagine Agatha All Along a fost dezvăluită, înfăţişând-o pe Kathryn Hahn în postura vrăjitoarei Agatha cu un grup de alte vrăjitoare, formând un sabat.

Imaginea a fost publicată de Empire Magazine, înfăţişând-o pe Agatha deschizând uşa unui subsol, în timp ce grupul de vrăjitoare – interpretate de Patti LuPone, Sasheer Zamata, Debra Jo Rupp şi Ali Ahn – o urmăresc.

Jac Schaeffer, creatorul serialului, a descris sabatul de vrăjitoare drept un grup pestriţ şi disperat de utilizatori ai magiei fără un sabat propriu:” Ceea ce au în comun este că sunt un grup care nu au făcut parte din niciun sabat. Vrăjitoarele sunt caracterizate prin capacitatea de a trăda, mărşăvie şi atitudine pentru propria persoană. Ce obţii când ai un grup care denotă aceste caracteristici şi sunt forţate de împrejurări să conlucreze? La întrebările acestea o să încercăm să răspundem în producţia Agatha All Along.”

Acesta a mai adăugat că vor exista diferite surse de inspiraţii, emanând diferite formate de sitcomuri clasice, fiind în ton cu serialul WandaVision.

„Serialul WandaVision s-a jucat cu diferite formate de sitcomuri binecunoscute, iar în Agatha încercăm să răsturnăm noţiunea de vrăjitoare şi vrăjitorie. Cu ce elemente vizuale putem să ne jucăm în cazul unui serial despre vrăjitoare? În mod clar nu ne-am dorit tipologia clasicei vrăjitoare. În plus, o să existe momente cănd o să sesizăm latura plină de compasiune a Agathei.”

Distribuţia Agatha All Along: Kathryn Hahn, Aubrey Plaza drept Rio, Joe Locke, Patti LuPone drept Lilia Calderu, Sasheer Zamata drept Jen K, Ali Ahn drept Alice, Emma Caulfield Ford, Maria Dizzia, Miles Gutierrez-Riley şi Okwui Okpokwasili. Sabatul este compus din Kathryn Hahn, Patti LuPone, Sasheer Zamata, Debra Jo Rupp, Ali Ahn şi un Familiar – Joe Locke. Patti Lupon a confirmat anterior faptul că serialul va îngloba câteva numere muzicale.

Agatha All Along va debuta primele două episoade pe data de 18 septembrie ( în România probabil pe 19 septembrie, din cauza diferenţei de fus orar).

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns