Prima pagină » A fost distribuit rolul lui Ezra Bridger din Star Wars: Rebels

A fost distribuit rolul lui Ezra Bridger din Star Wars: Rebels

Eman Esfandi  MIKE JORDAN/GETTY IMAGES

A fost distribuit rolul lui Ezra Bridger din Star Wars: Rebels

Personajul lui Ezra Bridger se îndreaptă în versiunea live-action, Eman Esfandi interpretând rolul personajului animat în Ahsoka, serialul în care protagonistul este interpretat de Rosario Dawson.

Creditele lui Eman Esfandi includ filmul de groază Red 11, ecranizat la Cannes în 2019, cât şi un rol mic în filmul Regele Richard: Crescând campioni – nominalizat la Oscar în 2022.

Personajul lui Ezra Bridger a debutat în 2014 în cadrul serialului animat Războiul Stelelor: Rebelii, unde a fost interpretat vocal de actorul Taylor Gray. Ezra a devenit dintr-un copil orfan sensibil la Forţă, un rebel care s-a antrenat în căile Jedi. Site-ul Cinelix este primul care a dezvăluit iniţial distribuţia.

Ahsoka, – al cărui rol titular va fi interpretat de Rosario Dawson în 2023 – a trecut la versiunea live-action în Mandalorian şi în Povestea lui Boba Fett. Alte vedete care se vor alătura proiectului: Mary Elizabeth Winstead, actriţa ucraineancă Ivanna Sakhno şi actriţa australiană Natasha Liu Bordizzo. Hayden Christensen va reveni în pielea lui Anakin Skywalker şi actorul Ray Stevenson va juca un rol secret.

Detaliile intrigii rămâne o necunoscută, însă povestea narativă include călătoria Ashokăi de la un capăt de galaxie la un altul, în căutarea Amiralului Suprem Thrawn, un fost comandant al Imperiului. Războiul Stelelor: Rebelii s-a finalizat cu dispariţia lui Thrawn şi a lui Ezra în nemărginirea spaţiului.

Sursa: The Hollywood Reporter

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns