Prima pagină » A fost distribuită actriţa din filmul Disney+ Lilo & Stitch

A fost distribuită actriţa din filmul Disney+ Lilo & Stitch

A fost distribuită actriţa din filmul Disney+ Lilo & Stitch

Studiourile Disney au găsit-o pe cea care o va interpreta pe Lilo. Debutanta Maya Kealoha a fost distribuită în filmul live-action Lilo & Stitch, o adaptare a animaţiei-îndrăgite din 2002.

Dean Fleischer Camp, regizorul din spatele producţiei laureate la premiile Oscar la categoria Cea Mai Bună Animaţie, Marcel the Shell With Shoes On, se va ocupa de cârma poveştii care va reprezenta o lansare de buget mare pe platforma de streaming Disney+.

Disney nu a oferit comentarii.

Povestea Hawaiiană explorează legătura dintre o fetiţă singuratică pe nume Lilo care se împrieteneşte cu căţelul extraterestru Stitch. Creat iniţial pentru a fi o forţă de distrugere în masă, Stitch îşi petrece timpul alături de Lilo, în aventurile lor de eschivare din calea extratereştrilor şi a asistenţilor sociali, cei doi dezvoltând o legătură de familie care îi ajută să scape din multe buclucuri. Creatura Stitch va fi, în mod firesc, o născocire CGI.

Actorul Zach Galifianakis, al cărui palmares include filme precum  Wrinkle In Time, The Hangover, Due Date, iar începând din 2010, cariera acestuia îndreptându-se către televiziune, apărând în proiecte precum Baskets de la FX, s-a alăturat distribuţiei în luna februarie.

Chris Kekaniokalani Bright s-a ocupat de scenariul poveştii. Chris Sanders şi Dean DeBlois s-au ocupat de regia şi scenariul primului filmului animat. Deşi nu a fost un succes instant, producţia a câştigat o comunitate de fani devotaţi de-a lungul timpului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns