Prima pagină » Actor din The Good Place distribuit în Star Wars: Acolyte

Actor din The Good Place distribuit în Star Wars: Acolyte

Manny Jacinto

Actor din The Good Place distribuit în Star Wars: Acolyte

Producţia live-action Star Wars: Acolyte l-a adăugat pe Manny Jacinto în lista de actori, potrivit Variety.

Actorul se alătură protagonistei Amandla Stenberg, cât şi actriţelor Jodie Turner-Smith şi Lee Jung-jae. Conform surselor Variety, cei trei vor fi cele trei personaje principale.

Manny Jacinto este cel mai bine cunoscut pentru celebrul rol din serialul The Good Place/ Locul Cel Bun ( pe Netflix în România), în care l-a interpretat pe Jason, unul dintre protagonişti producţiei, în decursul celor patru sezoane, un rezident nu prea isteţ al statului Florida, cu o admiraţie sportivă pentru un fost jucător de NFL cât şi pentru echipa locală de fotbal a Floridei. Alte credite includ: Nine Perfect Strangers/ Nouă Străini ( Hulu/ Amazon Prime Video în România) şi Brand New Cherry Flavor/ Noua aromă de cireşe ( Netflix). În ceea ce priveşte marele ecran, acesta a avut apariţii în Top Gun: Maverick, I Want You Back/ Te vreau înapoi ( Amazon Prime Video) şi Bad Times at the El Royale/ Vremuri grele la El Royale.

Variety a dezvăluit în luna aprilie 2020 că Star Wars: Acolyte se afla în dezvoltare, co-creatoarea Russian Doll servind drept scenarist, creator, director, producător executiv. Amănuntele intrigii sunt o necunoscută, însă povestea ne poartă cu 100 de ani înaintea filmului Amenințarea Fantomei, într-o eră pașnică, prosperă, în care maeștrii Jedi poartă robe albe cu argintiu, ca și cum mâinile lor niciodată nu ar fi fost pătate de sânge, ca și cum nu ar fi fost nevoiți să recurgă la asemenea fapte. Producătorul numește această eră Era Iluminării, Era Renașterii. Nu a fost precizată o dată de lansare concretă, însă producătoarea a dezvăluit că serialul va debuta după serialul Ahsoka – cu premiera în 2023 – însemnând o fereastră de lansare între 2023-2024.

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns