Prima pagină » Un anunţ Tron 3, în curând?

Un anunţ Tron 3, în curând?

Un anunţ Tron 3, în curând?

Actorul Jared Leto ne ispiteşte cu un anunţ despre Tron 3, cel de-al treilea film din saga Tron.

Au trecut mai bine de 5 ani de când au apărut zvonurile despre distribuirea lui Jared Leto în noul film. Disney a insuflat un aer de noutate filmului-clasic, în 2010, cu Garrett Hedlund, Olivia Wilde şi Jeff Bridges.

După o primire modestă, în 2017 au început să apară zvonuri despre implicarea lui Leto în film, descris o continuare.

În cei cinci ani de la menţionarea lui Jared Leto, de abia în 2020 Disney a reiniţiat faza de dezvoltare. Imediat după aceea, Gareth Davis ( Lion), a fost anunţat drept regizorul filmului.

La vremea respectivă, actorul a dezvăluit subtitlul filmului, Ares, mesaj şters apoi. Cu toate acestea, nu a mai existat nicio actualizare importantă în ceea ce priveşte progresul producţiei, de peste un an.

În timp ce fanii aşteaptă o bucată de informaţie, actorul îşi promovează noul film, Morbius, cu premiera pe 1 aprilie.

Screen Rant a pus întrebări actorului despre filmul Morbius, însă ajungând şi la Tron 3: ” Sunt un mare fan al francizei Tron şi lucrăm cu partenerii noştri Disney. O adevărată echipă de oameni dedicaţi. Suntem într-un adevărat punct de cotitură. Şi, cine ştie, poate că ceva o să apară, mai curând decât mai târziu.”

Alte informații

Pentru mai multe informații din universul Disney, vă invităm să intrați pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, accesați secțiunea de noutăți a blogului, pentru mai multe articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns