Prima pagină » Adaptarea horror The Boogeyman este mutată de pe streaming în sălile de cinema

Adaptarea horror The Boogeyman este mutată de pe streaming în sălile de cinema

Stephen King, autorul The Boogeyman; Credite imagine: SCOTT EISEN/GETTY IMAGES

Adaptarea horror The Boogeyman este mutată de pe streaming în sălile de cinema

Adaptarea nuvelei horror The Boogeyman primeşte o lansare cinematografică, după ce a fost iniţial destinată pentru platforma de streaming Hulu.

Regizat de Rob Savage şi produs de compania de producţie din spatele serialului Stranger Things, filmul a avut parte de o vizionare de test extrem de favorabilă în decembrie, determinându-i pe directorii executivi să se răzgândească în privinţa lansării pe Hulu. Aceştia i-au arătat filmul lui Stephen King, dezvăluind noua strategie de lansare, el dându-şi acordul pentru producţie.

Data de lansare a filmului este acum 2 iunie 2023, în Statele Unite.

Genul horror a cunoscut o adevărată revenire în timpul pandemiei, fiind singura categorie râvnită de publicul general, cu excepţia filmelor cu supereroi. Un exemplu este M3GAN, un film Universal, ce a depăşit estimările iniţiale, cu rezultate de aproape 126 de milioane de dolari la nivel mondial, la un buget de 12 milioane. O continuare a fost deja urgentată.

Ramura Disney care produce filme de groază a cunoscut propriile reuşite: Barbar, un film 20th Century Studios, o producţie cu un buget mai mic de 10 milioane $ a câştigat peste 40 milioane $ pe teritoriul Statelor Unite, regizorul primind laude favorabile. Meniul, un film mai necomercial, produs de Searchlight, ce încă mai rulează în Statele Unite, a obţinut încasări de aproape 79 milioane de dolari, la un buget de 30 milioane $.

Filmul Boogeyman este inspirat dintr-o poveste macabră, prezentată în antologia de groază Night Shift. Potrivit descrierii, versiunea de cinema o are în prim plan pe o tânără adolescentă de 16 ani şi pe sora ei mai mică, amândouă fiind devastate după moartea mamei lor, familia fiind vânată de o entitate supranaturală, după ce tatăl acestora, un psiholog clinician, are o întâlnire în interiorul locuinţei lor cu un pacient disperat. Distribuţia este compusă din Chris Messina, Sophie Thatcher, Vivien Lyra Blair, David Dastmalchian, Marin Ireland şi Madison Hu.

Filmul a fost filmat în iarna anului 2022.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns