Prima pagină » Primul episod din Ahsoka a ajuns la 14 milioane de vizualizări săptămâna trecută

Primul episod din Ahsoka a ajuns la 14 milioane de vizualizări săptămâna trecută

Lucasfilm și The Walt Disney Company au anunțat faptul că primul episod al serialului Ahsoka, „Maestru și ucenică”, a fost cea mai vizionată producție pe Disney+ săptămâna trecută. Acest episod a ajuns la 14 milioane de vizualizări*, plasând astfel serialul pe primul loc la nivel global pe platforma de streaming.

Ahsoka a devenit preferata fanilor de toate vârstele și este minunat să vedem că ea continuă să fie apreciată de telespectatori în cadrul propriului serial”, a declarat Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm. „Este rezultatul muncii fantastice depuse de echipa noastră de creație, condusă de Dave Filoni și Jon Favreau, de distribuția incredibilă condusă de Rosario Dawson și de echipa noastră talentată. Iar în numele echipei Lucasfilm, le mulțumim atât fanilor care au fost alături de Ahsoka la fiecare pas al călătoriei sale cât și tuturor celor care abia acum o descoperă în serialul de pe Disney+ a continuat Kathleen Kennedy.

Noi episoade din serialul Star Wars: Ahsoka apar în fiecare miercuri, numai pe Disney+.

*O vizionare este definită ca fiind timpul total de streaming împărțit la durata episodului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns