Prima pagină » Alita 2 primeşte o actualizare promiţătoare

Alita 2 primeşte o actualizare promiţătoare

Alita 2 primeşte o actualizare promiţătoare

Încă există speranţe pentru o parte a doua, conform producătorului filmului original. Acesta a menţionat potenţialul unei continuări în timpul unui interviu cu ScreenRant, spunând că echipa de producţie din spatele primului film „încearcă să aducă această posibilitate la realitate.” O a doua parte nu a primit undă verde, însă regizorul Robert Rodriguez şi protagonista Rosa Salazar fac parte din echipa ce susţine eforturile de concretizare.

Mai mult decât atât, producătorul Jon Landeau a subliniat că o a doua parte ar beneficia de avantajele progreselor tehnologice dezvoltate pentru Avatar: Calea Apei:” Lecţiile pe care le-am învăţat în urma realizării filmului Avatar: Calea Apei au fost perfecţionarea şi desăvârşirea subtilităţilor şi microexpresiilor faciale, prin care am putut să umanizăm şi mai mult personajele,experienţele şi trairile acestora. Tehnologia respectivă neexistând la momentul realizării primul Alita, acesta nu a putut să culeagă roadele filmului Avatar 2. Sunt purtate în mod permanent discuţii cu Robert Rodriguez şi Rosa Salazar şi acestea au o evoluţie favorabilă.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns