Prima pagină » American Born Chinese a fost anulat

American Born Chinese a fost anulat

American Born Chinese a fost anulat

Serialul American Born Chinese / Chinez născut în America a fost anulat după doar un sezon, potrivit Variety.

Potrivit unei surse familiarizată cu situaţia, Disney aveau o atitudine extrem de favorabilă faţă de echipa creativă a serialului, însă indicele de vizionare a fost în detrimentul acesteia, nejustificând un al doilea sezon. Producătorii intenţionează să vândă serialul altor studiouri.

American Born Chinese a debutat pe Disney+ în luna mai. Proiectul a fost bazat pe romanul grafic omonim revoluţionar al lui Gene Luen Yang şi relatează experienţele dificile prin care trece Jin Wang, un adolescent american obişnuit, care speră că-şi poate îmbunătăţi imaginea la şcoală. Însă totul se schimbă cu sosirea unui nou elev străin, fiul legendarului Rege-Maimuţă.

Distribuţia i-a inclus pe Ben Wang, Michelle Yeoh, Yeo Yann Yann, Chin Han, Jimmy Liu, Ke Huy Quan, Sydney Taylor şi Daniel Wu. Serialul a primit un scor pozitiv din partea criticilor, primul sezon deţinând o medie de aprobare de 94%, în baza a 51 de recenzii.

Kelvin Yu a dezvoltat proiectul şi a servit drept producător executiv şi creator. Destin Daniel Cretton a servit drept unul dintre regizori şi drept producător executiv. “American Born Chinese” a fost produs de 20th Television.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns