Prima pagină » Anatomia lui Grey a primit sezonul 20

Anatomia lui Grey a primit sezonul 20

Ellen Pompeo în episodul Follow the Sun/ Am să mă rotesc după Soare

Anatomia lui Grey a primit sezonul 20

Producţia Anatomia lui Grey continuă să facă istorie cu o nouă reînnoire cu un etalon ce marchează cel de-al 20-lea sezon, menţinându-şi recordul drept cea mai longevivă producţie de tip medical/ procedural/ melodramă.

În ultimii ani, ABC a făcut o tradiţie din a reînnoi în tandem producţiile-surori Anatomia lui Grey şi Station 19. Contractele pentru producţia Station 19 încă sunt discutate şi sunt şanse ca serialul să revină la un moment dat. După episodul de rămas bun al actriţei Ellen Pompeo de la debutul mijlocului de sezon, Deadline confirmă că aceasta va reveni pentru deznodământul sezonului 19, în ultimul episod. Deşi nu există contracte dincolo de acest sezon, sunt şanse ca aceasta să-şi facă apariţia în următorul sezon.

Într-un interviu recent, actriţa a dat de înţeles că nu a terminat cu Meredith Grey, schimbarea de producători mărind probabilitatea pentru revenire ei în viitor.

Contractele pentru mai mulţi actori veterani vor ajunge la un final începând cu sezonul acesta, ele trebuind să fie renegociate. Printre aceştia, se numără: Kevin McKidd (Owen), Kim Raver (Teddy), Camilla Luddington (Jo) şi Caterina Scorsone (Amelia).

Cel de-al 19-lea sezon şi-a pus amprenta asupra fenomenului cultural a producţiei, actriţa-vedetă Ellen Pompeo retrăgându-se din rol, actriţa Kelly McCreary făcând de asemenea un pas înapoi din dorinţa de a urmări alte oportunităţi în carieră, fiind adăugate alte cinci personaje principale, în decursul sezonului 19, acestea fiind interpretate de Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho şi Midori Francis. Răspunsul publicul a fost unul majoritar pozitiv şi sunt şanse ca noii actori să revină în sezonul 20.

Sezonul 19 din Anatomia lui Grey ocupă locul fruntaş în clasamentul ABC în categoria de vârstă 18-49 de ani, fiind cotat pe locul 5 în clasamentul celor mai bune producţii de tip dramă-ABC. Cel mai recent sezon a înregistrat o audienţă de 10,7 milioane de vizionări, în categoria producţiilor cu lansări decalate şi ţinând cont de diferenţa de marjă de 35 zile în unanimitatea platformelor digitale şi pe cablu.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns