Prima pagină » Anunțurile Marvel Studios de la SDCC: Filme și seriale live-action

Anunțurile Marvel Studios de la SDCC: Filme și seriale live-action

Apariția celor de la Marvel în Sala H la San Diego Comic-Con a adus niște anunțuri majore cu privire la viitorul MCU. Printre anunțuri, s-a aflat și confirmarea Fazei a Cincea și a Șasea. Iată toată anunțurile Marvel Studios de la SDCC în legătură cu filmele și serialele live-action din viitor.

Faza a Patra va lua sfârșit

Primul anunț din Sala H a fost faptul că Faza a Patra va lua sfârșit. Ultima producție va fi Black Panther: Wakanda Forever. Această fază a început cu WandaVision și are cele mai multe filme și seriale din MCU până acum.

Faza a Cincea confirmată

Nu a durat mult să aflăm cum va arăta Faza a Cincea din Universul Cinematografic Marvel. Lista completă a fost anunțată, și include producții anunțate deja, la care am aflat doar datele de lansare. Însă avem și câteva confirmări majore de asemenea. Acum știm titlul filmului Captain America 4, Captain America: New World Order.

Filmul Thunderbolts anunțat mai devreme anul acesta, a primit dată de lansare, aceasta fiind 26 iulie 2024, încheind, de asemenea, Faza a Cincea. De asemenea, Charlie Cox revine într-un nou serial, în bine-cunoscutul său rol, Matt Murdock, numit Daredevil: Born Again, ce se va lansa în primăvara lui 2024.

Iată lista completă:

 1. Ant-Man and the Wasp: Quantumania – 17 feb. 2023
 2. Secret Invasion (Disney+ Original) – Primăvara lui 2023
 3. Gardienii Galaxiei: Vol. 3 – 5 mai 2023
 4. Echo (Disney+ Original) – Vara lui 2023
 5. Loki | Sezonul 2 (Disney+ Original) – Vara lui 2023
 6. The Marvels – 28 iul. 2023
 7. Blade – 3 nov. 2023
 8. Ironheart (Disney+ Original) – Toamna lui 2023
 9. Agatha: Coven of Chaos (Disney+ Original) – Iarna lui 2023
 10. Daredevil: Born Again (Disney+ Original) – Primăvara lui 2024
 11. Captain America: New World Order – 3 mai 2024
 12. Thunderbolts – 26 iulie 2024

She-Hulk: Avocata apărării

Pe lângă multitudinea de anunțuri, am avut și mici priviri în cadrul unor viitoare seriale și filme Marvel. Unul dintre acestea a fost She-Hulk: Avocata apărării. Marvel Studios a debutat trailerul oficial al serialului ce îl include pe Daredevil.

Trailerul oficial în limba engleză

Serialul va avea premiera pe Disney+ din 17 august. Acesta va avea 9 episoade.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Un trailer exclusiv pentru Ant-Man and the Wasp: Quantumania a debutat la SDCC. Acesta începe cu Scott Lang citindu-și propria carte „Look out for the Little Guy”.

Trailerul continuă cu echipa jucându-se cu un dispozitiv ce o duce pe Cassie în Tărâmul Cuantic, forțându-i pe ceilalți să o urmărească.

Acesta se încheie cu o voce misterioasă ce le spune echipei Ant-Man că sunt depășiți de situație, vocea fiind a lui Kang.

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 17 februarie 2023.

Gardienii Galaxiei: Vol. 3

James Gunn împreună cu distribuția din Gardienii Galaxiei a fost, de asemenea, prezentă pentru a discuta al treilea film. Gunn a confirmat că acesta este ultimul film cu aceste personaje într-un panel emoționant alături de actori.

A fost prezentat și un trailer în care vedem ce-a făcut Gamora între timp.

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 5 mai 2023.

Secret Invasion

Printre alte proiecte la care au fost arătate imagini, Secret Invasion a primit un trailer exclusiv. Potrivit unor dezvăluiri, serialul va fi „întunecat cu o energie de Căpitanul America 2”. Nick Fury, jucat de Samuel L. Jackson, va fi personajul principal, iar printre eroi se află și Olivia Colman.

Nick Fury, copleșit de Skrulli, este sunat de Maria Hill.

Serialul va avea premiera pe Disney+ în primăvara anului 2023.

Black Panther: Wakanda Forever

Primul trailer pentru Black Panther: Wakanda Forever a fost lansat. Deși clipul de două minute nu oferă prea multe detalii despre povestea filmului, ne oferă o scurtă perspectivă într-o lume fără T’Challa și ce înseamnă acest lucru pentru Wakanda în viitor.

Trailerul în Engleză

Filmul va avea premiera în cinematografe din 11 noiembrie 2022.

Saga nouă a MCU

După ce Infinity Saga a luat sfârșit odată cu Omul-Păianjen: Departe de casă, ce va fi disponibil pe Disney+ din 29 iunie, Faza a Patra a dat startul unei noi saga în MCU. Aceasta are acum un nume oficial, The Multiverse Saga.

Faza a Șasea confirmată

Când credeai că s-au încheiat anunțurile, Faza a Șasea a fost anunțată. Aceasta va începe cu un proiect misterios și va continua cu filmul Fantastic Four, ce se va lansa pe 8 noiembrie 2025. Marvel va lansa apoi două filme Răzbunătorii în 2025, Avengers: The Kang Dynasty și Avengers: Secret Wars ce va încheia Faza a Șasea și Multiverse Saga.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns