stiridisneyplus.ro

Prima pagină »  Au început filmările pentru serialul Nautilus

 Au început filmările pentru serialul Nautilus

Au început filmările pentru serialul Nautilus
Nautilus

Au început filmările pentru serialul Nautilus, care este bazat pe celebrul roman 20.000 de leghe sub mări. Serialul Disney+ ce îl are în prim plan pe Shazad Latif (Star Trek: Discovery), drept Căpitanul Nemo. Filmările au loc în Australia.

Fanii o să vadă povestea din perspectiva eroului, în acest caz, a lui Nemo. Căpitanul Nemo este un prinţ indian izgonit din propria familie.

Despre Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming deținut și operat de The Walt Disney Company. Serviciul cuprinde conținut de la marile companii și studiori ale Disney, inclusiv Walt Disney Studios, Pixar Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, National Geographic, 20th Century Fox, Searchlight Pictures, FX și multe altele. Conținutul va fi organizat pe 6 „hub-uri” principale, și anume Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, ce va avea conținutul pentru o audiență mai matură.

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos, pentru ca mai apoi în 2020 și 2021 să se extindă în mai multe teritorii din Europa și Asia.

Serviciul se va lansa în România în vara anului 2022, cum am relatat aici.

Alte informații

Pentru mai multe informații, vă invităm pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți accesa secțiunea de noutăți de pe blog!

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns