Prima pagină »  Au început filmările pentru serialul Nautilus

 Au început filmările pentru serialul Nautilus

Au început filmările pentru serialul Nautilus
Nautilus

Serialul, inspirat de celebrul roman, 20.000 de leghe sub mări, îl are în prim plan pe Shazad Latif (“Star Trek: Discovery), drept Căpitanul Nemo. Filmările au loc în acest moment în Queensland, Australia.

Fanii o să vadă povestea din perspectiva eroului, în acest caz, a lui Nemo. Căpitanul Nemo este un prinţ indian izgonit din propria familie, din oraşul de baştină şi căruia îi este răpit dreptul din naştere, fiind capturat de Compania Indiilor De Est.

Pornit pe dorinţa de a se răzbuna pe cei care i-au greşit, Nemo devine căpitanul vasului Nautilus, alegându-şi un echipaj pestriţ de marinari, curând aflându-se nu doar în situaţia de a-şi lua revanşa, dar şi de a descoperi o nouă lume subacvatică, nemaivăzută până atunci.

Georgia Flood o s-o interpreteze pe Humility Lucas, o domnişoară privilegiată din înalta societate a Imperiului Britanic, fiind luată prizonieră de echipajul vasului Nautilus, în timp ce Thierry Frémont îl interpretează pe Gustave Benoit, inginerul acestui vas straniu.

Alţi membri ai echipajului pestriţ de marinari: Pacharo Mzembe drept Boniface, un negustor din Zanzibar; Arlo Green drept Turan, un poet din Orientul Mijlociu; Tyrone Ngatai drept Kai, un băştinaş Māori cu o inimă blândă; Ling Cooper Tang drept Suyin, o mamă separată de proprii copii; Andrew Shaw drept Jiacomo, un om misterios, ce vorbeşte o limbă nerecunoscută de nimeni; Ashan Kumar drept Ranbir, un tânăr visător; Chum Ehelepola drept Jagadish, un incitator; Céline Menville drept Loti, însoţitoarea lui Humility; şi Kayden Price drept Blaster, un tânăr care îşi doreşte cu orice preţ o familie.

Damien Garvey îl va interpreta pe directorul Crawley, un membru al Companiilor De Est, care vrea să pună mâna cu orice preţ pe submarinul Nautilus.

Michael Matthews (“Love and Monsters”) va regiza serialul.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming deținut și operat de The Walt Disney Company. Serviciul cuprinde conținut de la marile companii și studiori ale Disney, inclusiv Walt Disney Studios, Pixar Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, National Geographic, 20th Century Fox, Searchlight Pictures, FX și multe altele. Conținutul va fi organizat pe 6 „hub-uri” principale, și anume Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, ce va avea conținutul pentru o audiență mai matură.

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos, pentru ca mai apoi în 2020 și 2021 să se extindă în mai multe teritorii din Europa și Asia.

Serviciul se va lansa în România în vara anului 2022, cum am relatat aici.

Alte informații

Pentru mai multe informații, vă invităm pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți accesa secțiunea de noutăți de pe blog!

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns