Prima pagină » Avengers: Secrets Wars şi-a găsit scenaristul

Avengers: Secrets Wars şi-a găsit scenaristul

Avengers: Secrets Wars şi-a găsit scenaristul

În urma succeselor producțiilor Loki și Doctor Strange în Multiversul Nebuniei, Michael Waldron va fi implicat într-un alt proiect MCU. Conform surselor Deadline, acesta va scrie scenariul pentru Avengers: Secret Wars.

Deadline a dezvăluit recent că Jeff Loveness urma să scrie Avengers: The Kang Destiny, iar Destin Daniel Cretton urma să fie regizor. Ambele filme au scenariști acum. Conform unor surse confidenţiale, Secret Wars va avea propriul regizor, presupunându-se că toate părţile implicate vor ţine legătura în procesul de dezvoltare ale filmelor. Președintele Marvel Studios Kevin Feige va fi producător.

Marvel Studios nu a oferit comentarii în privinţa scenaristului Secret Wars.

Despre film

Detaliile intrigii sunt necunoscute. Avengers: Secret Wars a fost dezvăluit ca fiind parte a următoarei faze a Universului Cinematografic Marvel, la Comic Con din San Diego din această vară. Filmul va fi lansat pe 1 mai 2026.

Surse anonime au dezvăluit că au fost organizate întâlniri cu potenţiali scenarişti, majoritatea părţilor implicate fiind convinşi că Waldron este candidatul favorit, datorită încrederii studioului în el. Waldron a fost pe val anul trecut, datorită serialului Loki. Michael Waldron a fost producătorul executiv al serialului, care a fost atât de popular, încât a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, o onoare pe care nu multe seriale Marvel au avut-o. Producția pentru cel de-al doilea sezon este in toi.

Filme în dezvoltare ale lui Waldron

Michael Waldron a scris scenariul unuia dintre cele mai populare filme de dupa pandemie, Doctor Strange: În Multiversul Nebuniei. Filmul s-a lansat în luna mai, câştigând peste 950 milioane de dolari la box-office-ul mondial. De asemenea, Waldron lucreaza la o adaptare a unui film secret Star Wars, pentru Lucasfilm.

Sursa: Deadline

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Lasă un răspuns