Prima pagină » Ayo Edebiri din The Bear a fost distribuită în Thunderbolts

Ayo Edebiri din The Bear a fost distribuită în Thunderbolts

Ayo Edebiri din The Bear a fost distribuită în Thunderbolts

După ce şi-a făcut apariţia în primul sezon din The Bear/ Ursul, actriţa Ayo Edebiri a găsit o nouă echipă în filmul live-action Thunderbolts, într-un rol secret.

Actriţa se alătură distribuţiei anunţate în cadrul evenimentului D23 de anul trecut, ce o include pe Florence Pugh drept Yelena Belova, Sebastian Stan drept Soldatul Iernii, David Harbour drept Gardianul Roşu, Julia Louis Dreyfus drept Allegra de Fontaine, Wyatt Russell drept Agentul SUA, Hannah John-Kamen drept Fantoma şi Olga Kurylenko drept Taskmaster.

Filmul se va lansa pe 26 iulie 2024. Marvel nu a oferit comentarii.

Regizorul filmului live-action este Jake Schreier. De scenariu se va ocupa Eric Pearson, preşedintele Marvel Kevin Feige fiind producătorul.

Nu se cunosc detalii despre intrigă, iar în seria de benzi desenate acţiunea se concentrează asupra unui grup de răufăcători care sunt trimişi în misiuni secrete în numele guvernului Statelor Unite.

Proiectul reprezintă primul rol important pentru actriţa Ayo Edebiri. Aceasta o interpretează pe Sydney Adamu în The Bear, câştigând o nominalizare în cadrul Critics Choice Awards pentru Cea Mai Bună Actriţă Într-un Rol Secundar.

În lumea filmului, actriţa a apărut în Theater Camp, debutând în cadrul Sundance Film Festival, studiourile Searchlight obţinând drepturile pentru distribuire.

 

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns