Prima pagină » Ben Kingsley îşi reia rolul din Iron Man şi Shang-chi în serialul Wonder Man

Ben Kingsley îşi reia rolul din Iron Man şi Shang-chi în serialul Wonder Man

©Walt Disney Co./ Everett Collection

Ben Kingsley îşi reia rolul din Iron Man şi Shang-chi în serialul Wonder Man

Sir Ben Kingsley urmează să revină în pielea personajului Trevor Slattery în viitorul serial Wonder Man, pentru Disney+.

În luna iunie a acestui an a fost dezvăluit că serialul este în dezvoltare. Acesta se va concentra asupra personajului Simon Williams, a.k.a. Wonder Man. În benzile desenate, Simon Williams este fiul unui industriaş a cărei întreprindere îndură regres din pricina competiţiei, anume Stark Industries. Simon Williams acceptă oferta lui Baron Zimo care îi conferă abilităţi ionice, incluzând superputere şi durabilitate. După ce se confruntă cu Răzbunătorii, acesta li se alătură în cele din urmă lor.

Întoarcerea lui Sir Ben Kingsley confirmă dezvăluirile că producţia în sine urmează a fi o satiră, fiind anterior stabilit că Trevor Slattery este un actor eşuat iar Wonder Man a fost un actor şi un cascador în benzile desenate. Ce rol va ocupa personajul lui Ben Kingsley în desfăşurarea evenimentelor şi în câte episoade o să apară rămân o necunoscută, însă acesta o să aibă o prezenţă importantă.

Reprezentanţii actorului şi nici Marvel nu au oferit comentarii.

Sir Ben Kingsley este unul dintre cei mai celebraţi actori din domeniu, având o pleiadă de roluri, de la Gandhi, Sexy Beast, House of Sand and Fog, Bugsy, Lista lui Schindler, dobândind premii Oscar pentru primele patru producţii, câştigând de asemenea premiul Oscar pentru rolul din Ghandi. Acesta este de asemenea cvadruplu nominalizat al premiile Emmy.

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns