Prima pagină » Billy Magnussen a fost distribuit în filmul Lilo & Stitch

Billy Magnussen a fost distribuit în filmul Lilo & Stitch

Billy Magnussen

Credite: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Billy Magnussen a fost distribuit în filmul Lilo & Stitch pentru Disney+

A fost găsită de asemenea sora lui Lilo , Nany şi interesul amoros al acesteia, David.

Actriţa Sydney Elizebeth Agudong o va interpreta pe sora lui Lilo şi tutorele legal al acesteia, Nany, iar debutantul Kahiau Machado îl va interpreta pe David Kawena, interesul amoros al lui Nany şi amicul lui Lilo.

Billy Magnussen ( No Time To Die, Aladdin, Into The Woods) a încheiat o înţelegere pentru a se alătura distribuţie live-action Lilo & Stitch. Filmul va fi regizat de Dean Fleischer Camp, nominalizat la Oscar pentru animaţia Marcel the Shell With Shoes On.

Disney nu a oferit comentarii, însă rolul actorului Zach Galifianakis, dezvăluit anterior, cât şi al lui Billy Magnussen sunt păstrate secrete, Maia Kealoha fiind cea care îi va da viaţă personajului Lilo. Deşi nu este evidentă asemănarea dintre cele două producţii, povestea hawaiiană explorează legătura dintre o fetiţă singuratică pe nume Lilo care se împrieteneşte cu căţelul extraterestru Stitch. Creat pentru a fi o forţă de distrugere în masă, Stitch îşi petrece timpul alături de Lilo, în aventurile lor de eschivare din calea extratereştrilor şi a asistenţilor sociali, dezvoltând o legătură de familie care îi ajută să scape din multe buclucuri. Creatura Stitch va fi, în mod firesc, o născocire CGI.

Palmaresul lui Billy Magnussen include roluri în Made for love, The Survivor, The Many Saints of Newark, No Time to Die. Actorul o să apară în comedia Reunion, în comedia de acţiune Lyft alături de Kevin Hart şi Vincent D’Onofrio, în adaptarea Road House a lui Doug Liman, în thrillerul Borderline, în viitoarea adaptare Spy Kids, alături de Gina Rodriguez şi Zachary Levi şi în thrillerul/ comedia neagră Coup!.

Acesta a fost distribuit în episodul pilot The Franchise, actorul făcându-şi debutul regizoral cu lungmetrajul The Ridge.

Palmaresul actriţei incluse roluri în NCISInfamously in Love, On My Block precum şi în lungmetrajul West Michigan. Aceasta tocmai a încheiat filmările pentru un film independent, At your feet, având rolul principal. Etnia actriţei este hawaiiană, fiind sora Sienei Agudong, care a apărut în serialul  Nickelodeon  Star Falls, în filmul Alex & Me şi în filmul original Disney Channel Upside-Down Magic şi în serialul Resident Evil de la Netflix.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns