Prima pagină » Cailee Spaeny în discuţii pentru un rol principal în noul film Alien

Cailee Spaeny în discuţii pentru un rol principal în noul film Alien

Cailee Spaeny în discuţii pentru un rol principal în noul film Alien

Avântul pentru un nou film Alien reînvie, Cailee Spaeny ( Mare of Easttown/ Crima din Eastown, Devs/ Divizia de dezvoltare), fiind în discuţii pentru un potenţial rol.

20th Century Studios nu a oferit comentarii.

Nu multe se cunosc despre proiect, în afară prezenţei în prim-plan a celebrilor xenomorfi, făcând ravagii în urma lor. 20th Century Studios au făcut o prioritate din proiect, după prezentarea regizorului Fede Alvarez ( The Girl in the Spider’s Web, Don’t Breathe) şi după recenta finalizare a unui scenariu. Lucrurile au căpătat elanul necesar, dorindu-se pornirea camerelor la începutul lui 2023.

Procesul de distribuire a rolurilor este în faza de desfăşurare, însă actriţa este de multă vreme printre candidatele favorite pentru un rol principal.

Cailee Spaeny o va interpreta pe Priscilla Presley în filmul regizat de Sofia Coppola, alături de Jacob Elordi drept Elvis. De asemenea, ea o să apară în filmul Civil War al lui Alex Garland ( Devs, Ex Machina, Annihilation).

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns