Prima pagină » Filmul Căpitanul America 4 are acum regizor

Filmul Căpitanul America 4 are acum regizor

Filmul „Căpitanul America 4” are acum regizor
Filmul „Căpitanul America 4” are acum regizor

Filmul „Căpitanul America 4” are acum regizor!

Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul nigeriano-american Julius Onah, probabil cel mai bine cunoscut pentru thrillerul Paradoxul Cloverfield din 2018, va regiza al patrulea film din franciza de filme Căpitanul America pentru Marvel Studios.

Despre Film

Antony Mackie joacă rolul principal în film, revenind în bine-cunoscutul său rol Marvel, Sam Wilson, însă nu în și bine-cunoscuta identitate alternativă a lui Wilson, cea a Șoimului. Asta din pricina evenimentelor serialului Disney+ al Marvel Studios din 2021, Șoimul și Soldatul Iernii, unde Wilson a acceptat, într-un final, scutul și mantia Căpitanului America.

Nu este cunoscut ceea ce urmează pentru personaj, însă cel mai probabil va fi ceva provocator. Malcolm Spellman, creatorul și scenaristul șef al serialului Șoimul și Soldatul Iernii, scrie scenariul alături Dalan Musson, un scenarist al serialului.

Nu se cunoaște dacă Chris Evans va reveni în rolul său de Steve Rodgers / Primul Căpitan America, însă dacă mai există dubii în privința cui va mânui scutul, acestea au fost eliminate. De asemenea, existența mai multor personaje suprapuse în filme solo a devenit un ingredient principal al Marvel.

Nu a fost dezvăluită nicio dată pentru începerea filmărilor.

Despre regizor

Julius Onah s-a născut în Markurdi, Nigeria și a locuit în mai multe locuri din jurul lumii din cauza unui părinte diplomat, înainte să se mute definitiv în SUA. Scurtmetrajele sale au făcut turul festivalelor. Teza lui pentru școala de film NYU l-a atras pe Spike Lee drept producător executiv.

J. J. Abrams l-a angajat să regizeze un lungmetraj din franciza producătorului Cloverfield. Deși acel film n-a avut succes, acesta a fost remarcat pentru drama independentă din 2019, Luce. Filmul Neon i-a avut în roluri principale pe Naomi Watts, Tim Roth, Kelvin Harrison Jr. și Octavia Spencer. Acesta a debutat la Festivalul de Film Sundance din 2019. A adunat trei nominalizări la Premiile Indie Spirit, inclusiv cel mai bun regizor.

Julius Onah este reprezentat de agenția William Morris Endeavor (WME).

Alte informații

Serialul Șoimul și Soldatul Iernii este disponibil acum pentru vizionare pe Disney+ dublat și subtitrat în limba română.

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns