Prima pagină » Captain America: Brave New World a finalizat filmările

Captain America: Brave New World a finalizat filmările

Captain America: Brave New World a terminat filmările

Operatorul cinematografic pentru imagine Kramer Morgenthau a dezvăluit pe contul personal de Instagram finalizarea filmărilor pentru Captain America: Brave New World. Acest proiect reprezintă cea mai nouă producţie Marvel din care artistul a făcut parte, fiind director de imagine pentru Thor: The Dark World.

Cea de-a patra interpretare a francizei de succes este programată pentru lansare pe marele ecran pe data de 26 iulie 2024.

Distribuţia Captain America: Brave New World

Captain America: Brave New World este regizat de cineastul Julius Onah cu o poveste de la scenaristul-principal The Falcon And The Winter Soldier Malcolm Spellman, şi Dalan Musson. Filmul ni-l înfăţişează pe actorul Anthony Mackie revenind în rolul lui Sam Wilson, care a preluat titulatura Căpitanul America. Acestuia i se va alătura Danny Ramirez şi Carl Lumbly ( The Falcon And The Winter Soldier) în rolurile lui Joaquin Torres şi Isaiah Bradley.

Tim Blake Nelson şi Liv Tyler ( The Incredible Hulk) îşi vor relua rolurile antagonistului Samuel Sterns/Leader şi a personajului Betty. Actriţa Liv Tyler se întoarce în universul cinematografic Marvel după 15 ani de la debutul filmului Incredibilul Hulk. Brave New World va include de asemenea apariţia lui Harrison Ford drept Thaddeus Ross şi a lui Shira Haas drept Sabra, cu Xosha Roquemore şi Seth Rollins în roluri nedivulgate.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns