Prima pagină » Cartea Cimitirului este adaptată de Disney

Cartea Cimitirului este adaptată de Disney

Sursa coperţii: Editura Arthur

Cartea Cimitirului este adaptată de Disney:

Adaptarea romanului avansează, Marc Forster fiind ales drept regizor pentru a se ocupa de direcţia filmului live-action. Ben Browning va ocupa rolul de producător, alături de Renée Wolfe, iar David Magee ( Micuţa Sirenă 2023, Şcoala pentru bine şi rău 2022, Viaţa lui Pi) va scrie scenariul.

Bestsellerul a fost publicat în 2008, câştigând mai multe premii literare, printre care Newbery Medal, cât și Carnegie Medal, iar în România a apărut în iulie 2022 la editura Arthur. Descrierea romanului: „Nimeni Owens, cunoscut ca Nim, e un băiat normal. Ar fi pe deplin normal dacă n-ar trăi într-un cimitir, crescut de fantome, cu un protector care nu face parte nici dintre cei vii, nici dintre cei morți. Există tot felul de aventuri în cimitir pentru un băiat – un Bărbat Indigo de demult, o poartă către orașul abandonat al ghulilor, straniul și înfricoșătorul Asasin. Însă dacă Nim părăsește cimitirul, va fi pus în mare pericol de bărbatul pe nume Jack – cel care i-a ucis deja familia.”

Disney, Marc Forster şi Renée Wolfe au o colaborare strânsă, lucrând împreună la filmul Christopher Robin şi Winnie de Pluş.

Marc Forster se află în stadiul de post-procesare la două dintre proiectele sale, Minunea: Pasărea albă, cu Helen Mirren şi Gillian Anderson în rolurile principale, iar cel de-al doilea proiect este A Man Called Otto, cu Tom Hanks în rolul principal.

David Magee şi Marc Forster au mai colaborat în trecut, aceştia lucrând la scenariul În Căutarea Tărâmului De Nicăieri.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming ce cuprinde titluri de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții pentru divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursa articol: Deadline

Sursa coperţii şi descrierea romanului: Editura Arthur

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns