Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Bob’s Burgers: Filmul

Ce este nou pe Disney+? | Bob’s Burgers: Filmul

Este miercuri și a sosit timpul să vedem ce este nou pe Disney+. Lista include titluri precum „Bob’s Burgers: Filmul” și finalul de sezon „Ms. Marvel”. Haideți să vedem lista:


Bob’s Burgers: Filmul

Nou pe Disney+ | 13 iulie

Sinopsis: Acest film de animație comedie-mister-aventură, se bazează pe serialul, câștigător al premiului Emmy®. Povestea începe când se sparge o conductă de apă creând o groapă imensă chiar în fața restaurantului Bob’s Burgers, blocând intrarea pe termen nelimitat și ruinând planurile familiei Belcher. În timp ce Bob și Linda se luptă să mențină susțină afacerea pe linia de plutire, copiii încearcă să rezolve un mister care ar putea salva restaurantul familiei lor. Pe măsură ce apar diverse pericole, această familie se ajută reciproc să-și găsească speranța și se luptă să revină în spatele tejghelei, unde le este locul. Unele secvențe sau tipare de lumini intermitente pot afecta spectatorii fotosensibili.

Durată: 1h 42 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Ms. Marvel | Episodul 6 [Finalul] (Disney+ Original)

Nou pe Disney+ | 13 iulie

Sinopsis„Ms. Marvel” de la Marvel Studios e un serial original care o are în centru pe Kamala Khan, o adolescentă americancă musulmană din Jersey City. Gamer avid și scriitoare neobosită de fan-fiction, Kamala e o mare admiratoare a super eroilor, cu o imaginație debordantă—în mod special când vine vorba despre Captain Marvel. Totuși, Kamala simte că nu se integrează nici la școală, nici acasă—până când capătă ea însăși puteri ca ale idolilor săi. Viața-i mai frumoasă când ai super puteri, nu-i așa?

Durată: 49 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Cuceritorul: Televiziunea S-a Schimbat, El Nu | Sezonul 1 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 13 iulie

Sinopsis: Fabián Delmar a fost un actor de telenovele la începutul anilor ’90, celebrat pentru rolul principal din serialul „Vei fi a mea”. La treizeci de ani după perioada sa de glorie, faima lui a dispărut aproape de tot și doar câțiva fani își mai amintesc de el. Delmar se luptă să-și găsească locul într-o lume cu totul diferită de cea care l-a lăudat cândva. Prin umor sarcastic și isteț, „The Heartthrob: TV Changed, He Didn’t” va relata ghinioanele ridicole ale unui personaj care merge împotriva curentului și împotriva cronometrului.

Episoade: 6

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Crime în imobil | Sezonul 2: Episodul 4 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 12 iulie

SinopsisÎn serialul „Crime în imobil”, trei străini pasionați de crime reale se trezesc implicați într-o crimă atunci când se apucă să investigheze moartea suspectă a unui vecin din imobilul lor aflat în orașul New York.

Durată: 38 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Extratereștrii Cârcotași | Sezonul 3 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 13 iulie

Sinopsis: Extratereștrii cârcotași se concentrează în jurul unei familii de extratereștri, Korvo, Terry și copii-replicanții lor Yumyulack și Jesse, de pe planeta Shlorp, care se prăbușesc pe Pământ și trebuie să se refugieze în mijlocul Americii. Nu sunt de acord dacă acest lucru este îngrozitor sau grozav.

Episoade: 3

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns