Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

Ce este nou pe Disney+? | Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

Este miercuri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+ astăzi în România. Lista include Doctor Strange în Multiversul Nebuniei și un nou episod din Ms. Marvel. Așadar iată lista:


Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

Sinopsis: În „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” de la Marvel Studios, MCU descoperă Multiversul și își forțează limitele. Doctor Strange cu ajutorul aliaților mistici, atât vechi, cât și noi, străbate realitățile alternative periculoase și captivante ale Multiversului pentru a se confrunta cu un nou adversar misterios.

Durată: 2 h 7 min.

Categorie de vârstă: 14+

Formate disponibile

Video: IMAX Enhanced; Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Obi-Wan Kenobi | Episodul 6

Sinopsis: În timpul domniei Imperiului, Obi-Wan Kenobi pornește într-o misiune crucială.

Durată: 51 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Ms. Marvel | Episodul 3

Sinopsis: „Ms. Marvel” de la Marvel Studios e un serial original care o are în centru pe Kamala Khan, o adolescentă americancă musulmană din Jersey City. Gamer avid și scriitoare neobosită de fan-fiction, Kamala e o mare admiratoare a super eroilor, cu o imaginație debordantă—în mod special când vine vorba despre Captain Marvel. Totuși, Kamala simte că nu se integrează nici la școală, nici acasă—până când capătă ea însăși puteri ca ale idolilor săi. Viața-i mai frumoasă când ai super puteri, nu-i așa?

Durată: 48 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Burgerii lui Bob | Sezonul 12: Episoadele 21-22

Sinopsis: Bob Belcher este un patron de restaurant la a treia generație care conduce restaurantul Burgerii lui Bob împreună cu soția sa iubitoare și cei trei copii. Bob e convins de calitatea burgerilor lui și nu îi este teamă să ofere o varietate de creații neconvenționale. Soția lui Bob, Linda, îi susține aspirațiile, însă începe să se sature de lipsa clienților, deoarece restaurantul este mereu pe punctul de a da faliment. În ciuda dificultăților, printre care se numără și hărțuirea constantă venită din partea fostului Lindei, care e inspector sanitar, Bob reușește să-și mențină grătarul încins.

Durată: 23 min. (episodul 21); 22 min. (episodul 22)

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; SDH.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns