Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Începuturile Unui Vis

Ce este nou pe Disney+? | Începuturile Unui Vis

Nou pe Disney+ | 23 și 24 iunie 2022

Este vineri și a sosit timpul să vedem ce este nou pe Disney+ în România. Lista include un nou film original, „Începuturile unui vis”. Haideți să vedem lista completă de titluri ce au apărut pe Disney+ pe 23 și 24 iunie.


Începuturile unui vis

© 2022 Disney și entitățile afiliate.

Sinopsis: „Ascensiunea” este inspirat de triumful unei familii deosebite, din care provin primii trei frați deveniți campioni NBA din istoria ligii, Giannis și Thanasis Antetokounmpo, campioni cu Milwaukee Bucks, Kostas Antetokounmpo, campion cu Los Angeles Lakers, și fratele lor mai mic, Alex.

Este o poveste în premieră absolută, care îmbină descendența nigeriană, naționalitatea grecească și talentul sportiv ieșit din comun. „Ascensiunea” dezvăluie cum viziunea, tenacitatea și credința unei familii i-au înălțat din obscuritate și i-au ajutat să lanseze carierele a trei campioni NBA: Giannis, dublu MVP NBA, și frații lui, Thanasis și Kostas.

În timpul sezonului 2021, Giannis și Thanasis au ajutat echipa Bucks să obțină primul inel de campioni după 50 de ani, iar Kostas a jucat în echipa campioană din anul precedent, Los Angeles Lakers. După ce au emigrat din Nigeria în Grecia, Vera și Charles Antetokounmpo au făcut mari eforturi pentru a supraviețui și a-și întreține cei cinci copii, apăsați zi de zi de teama deportării.

Fiul cel mai mare a rămas la rude în Nigeria, iar cei doi au încercat cu disperare să obțină cetățenia grecească, dar au fost împiedicați de un sistem care le-a zădărnicit toate eforturile. Când nu vindeau suvenire turiștilor pe străzile din Atena împreună cu restul familiei, frații jucau baschet la un club de juniori din zonă. Deși au început să-l practice târziu, și-au descoperit talentul pe teren și au muncit din greu pentru a deveni sportivi de talie mondială. Cu ajutorul unui impresar, Giannis a intrat în Selecția NBA din 2013, o perspectivă puțin probabilă, dar care avea să-i schimbe viața atât lui, cât și întregii familii.

Durată: 1 h 53 min.

Categorie de vârstă: 6+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD

Audio: Dolby Atmos; 5.1; AD.


Trevor: Musicalul

© 2022 Disney și entitățile afiliate.

Sinopsis: În America anului 1981, Trevor Nelson, de 13 ani, își trăiește adolescența în suburbii și visează la o viață în lumea divertismentului. Când un incident jenant, petrecut la școală, îl pune într-o lumină nefastă, Trevor trebuie să-și găsească curajul de a-și croi propria cale. Bazat pe scurtmetrajul Trevor, laureat cu premiul Oscar, Trevor: Musicalul e o poveste amuzantă și foarte emoționantă despre descoperirea sinelui și despre puterea acceptării. Filmat la Stage 42 din New York în ianuarie 2022, filmul aduce acest musical unic și plin de inspirație în casele telespectatorilor din întreaga lume. Acest musical conține idei despre suicid. Nerecomandat persoanelor sensibile.

Durată: 1 h 53 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD

Audio: Dolby Atmos; 5.1; AD.


The Orville: Noi Orizonturi | Sezonul 3: Episodul 4

Sinopsis: La 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

Durată: 66 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD

Audio: 5.1; AD.


The Kardashians: An ABC News Special

Sinopsis: O serie de înregistrări video și fotografii personale oferă detalii despre familia Kardashian. Timp de 15 ani, America a urmărit cum această familie și-a împărtășit viața privată cu publicul prin intermediul telerealității, redefinind celebritatea, stabilind noi standarde de frumusețe și dominând cultura pop. Explorăm dinamica familială dintre femei, ascensiunea companiei lor, tensiunea dintre păstrarea intimității și crearea unui reality show de top și modul în care membrii mai tineri ai familiei gestionează diferit faima.

Durată: 40 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD

Audio: AD.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns