Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Daredevil

Ce este nou pe Disney+? | Daredevil

Nou pe Disney+

Este miercuri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+ astăzi în România. Lista include Daredevil, Jessica Jones și un nou episod din Ms. Marvel. Așadar iată lista:


Daredevil

Sinopsis: Daredevil îl urmează pe Matt Murdock, avocat ziua și justițiar noaptea. Orb din copilărie, în urma unui accident, Murdock își folosește simțurile mai dezvoltate ca Daredevil, care, după apusul soarelui, combate criminalitatea de pe străzile din New York. Eforturile sale nu sunt văzute cu ochi buni de către Wilson Fisk – alias Kingpin – și alții, ale căror interese sunt în conflict cu cele ale lui Daredevil. Slujba din timpul zilei a lui Murdock descrie un om care crede în sistemul de justiție penală, dar alter egoul său sugerează altceva, deoarece face singur dreptate, pentru a-și proteja cartierul.

Sezoane: 3

Categorie de vârstă: 18+

Formate disponibile

Video: 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Jessica Jones

Sinopsis: Când o tragedie pune punct carierei ei scurte de super-eroină, Jessica se stabilește în New York și își deschide un birou de detectiv particular, Alias Investigations. Ea este căutată mai ales pentru cazuri care implică oameni cu abilități speciale. Încă suferind de sindromul de stres posttraumatic, Jessica vrea să facă bine, dar interesul ei principal nu este să salveze lumea, ci să-și salveze apartamentul și să supraviețuiască fiecărei zile. Bazată pe un roman grafic pentru adulți, această poveste cu supereroi nu este pentru copii.

Sezoane: 3

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


The Punisher

Sinopsis: Frank Castle, cunoscut ca Justițiarul, crede că se cere răzbunare pentru criminalii responsabili de moartea tragică a familiei sale. Totuși, descoperă că există o conspirație în jurul acestor evenimente, inclusiv de pe vremea când era soldat în armată. Pe lângă întâlnirile cu forțele de ordine, cu fostul său prieten, Billy Russo, și cu fostul analist de securitate Micro, Frank caută să descopere adevărul odată pentru totdeauna.

Sezoane: 2

Categorie de vârstă: 18+

Formate disponibile

Video: 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Luke Cage

Sinopsis: După ce un experiment sabotat îi oferă super puteri și piele indestructibilă, Luke Cage devine un fugar care încearcă să își refacă viața în Harlem, New York. Dar este scos rapid din ascunzătoare și trebuie să ducă lupta vieții lui în inima orașului – fiind nevoit să înfrunte un trecut pe care a încercat să îl ascundă.

Sezoane: 2

Categorie de vârstă: 16+

Formate Disponibile

Video: 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Iron Fist

Sinopsis: În urmă cu 15 ani, avionul personal ce avea la bord familia miliardarului Rand se prăbușea în mod misterios în munții Himalaya. După aproape 20 de ani, Danny Rand, unicul supraviețuitor al accidentului, se întoarce în New York City drept Nemuritorul Iron Fist – Pumn de Fier. Danny descoperă rapid că viața în New York City poate fi la fel de controversată ca în mănăstirea unde și-a petrecut ultimii 20 de ani. Iron Fist urmărește călătoria lui Danny Rand în calitate de Iron Fist în New York City.

Sezoane: 2

Categorie de vârstă: 18+

Formate disponibile

Video: 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


The Defenders

Sinopsis: Patru eroi solitari. Un țel comun. Să salveze orașul New York de la cea mai mare amenințare dintotdeauna. Aceasta este povestea celor singuratici, cu probleme emoționale, care descoperă că pot fi mai puternici împreună.

Episoade: 8

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Crime în imobil | Sezonul 2: Episoadele 1-2 (Star Original)

Sinopsis: În serialul „Crime în imobil”, trei străini pasionați de crime reale se trezesc implicați într-o crimă atunci când se apucă să investigheze moartea suspectă a unui vecin din imobilul lor aflat în orașul New York.

Durată: 37 min./episod

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Ms. Marvel | Episodul 4 (Disney+ Original)

Sinopsis„Ms. Marvel” de la Marvel Studios e un serial original care o are în centru pe Kamala Khan, o adolescentă americancă musulmană din Jersey City. Gamer avid și scriitoare neobosită de fan-fiction, Kamala e o mare admiratoare a super eroilor, cu o imaginație debordantă—în mod special când vine vorba despre Captain Marvel. Totuși, Kamala simte că nu se integrează nici la școală, nici acasă—până când capătă ea însăși puteri ca ale idolilor săi. Viața-i mai frumoasă când ai super puteri, nu-i așa?

Durată: 48 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Baymax! | Sezonul 1 (Disney+ Original)

Sinopsis: “Baymax!”, animația studiourilor Walt Disney se întoarce în orașul fantastic San Fransokyo, unde simpaticul robot gonflabil, extraordinarul asistent medical personal, Baymax (prin vocea lui Ciprian Cojenel), face ce știe el mai bine: îi ajută pe ceilalți. Seria de șase episoade despre asistență medicală ne prezintă personaje extraordinare care au nevoie de abordarea unică a lui Baymax pentru a se vindeca în mai multe moduri decât știau că au nevoie. Creată de Don Hall și produs de Roy Conli și Brad Simonsen, producătorii filmului premiat cu Oscar “Cei 6 Super Eroi”, această nouă serie de episoade e regizată de Dean Wellins (Eps 1, 2, 6), Lissa Treiman (Ep 3), Dan Abraham (Ep 4) și Mark Kennedy (Ep 5).

Episoade: 6

Categorie de vârstă: 9+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Atlanta | Sezonul 3

Sinopsis: Povestea serialului Atlanta se învârte în jurul lui Earnest „Earn” Marks (Glover), un singuratic care se întoarce în orașul său natal Atlanta, Georgia (The Peach State) după ce a renunțat la Princeton. La sosire, descoperă că vărul său Alfred a devenit cel mai în vogă artist rap din Atlanta. Serialul urmărește ascensiunea verilor pe scena rap din Atlanta, dar viziunile opuse despre artă, comerț, succes și rasă le va îngreuna drumul. Earn este extrem de inteligent, atent și rătăcit. Fiind un milenar dezamăgit, se străduiește să își găsească vocația sau „brandul” și simte că meciul vieții este aranjat astfel încât să nu poată câștiga niciodată. Recunoaște că popularitatea de peste noapte a lui Alfred pe YouTube are potențialul de a deveni o oportunitate care să le schimbe viața amândurora – dacă reușește să stăpânească atitudinea vărului său de „acționează mai întâi, gândește mai târziu” și dacă se obișnuiește cu Darius, tovarășul dependent de droguri, posibil medium (dar cu siguranță ciudat). Ca manager al lui Alfred, Earn ar putea găsi în sfârșit ceva spre care să merite să își canalizeze toată energia.

Episoade: 10

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Viața lui Machine Gun Kelly (Star Original)

Sinopsis: „Machine Gun Kelly’s Life in Pink” surprinde realitatea crudă și presiunea pe care o presupune ascensiunea unui star rock până în top. Acest documentar ne introduce în viața lui Machine Gun Kelly ca și cum am fi o muscă pe perete, asistând la crearea albumului „Tickets to My Downfall„ și la momentele de viață care au dus la următorul său album de studio, „Mainstream Sellout”. Acest acces în culisele lumii haotice a succesului său fulminant ne duce dincolo de covorul roșu și ne arată cum Machine Gun Kelly se luptă cu problemele de sănătate mintală, cum trece peste traumele din copilărie și cum își dedică viața pentru a fi un tată bun. „Machine Gun Kelly’s Life in Pink” este un portret umanizant al unei figuri foarte controversate.

Durată: 1 h 44 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns