Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Prințesa

Ce este nou pe Disney+? | Prințesa

Nou pe Disney+

Este vineri și a sosit timpul să vedem ce este nou pe Disney+ în România. Lista include un nou film original, „Prințesa”. Haideți să vedem lista completă de titluri ce au apărut pe Disney+ pe 30 iunie și 1 iulie.


Prințesa (Star Original)

Sinopsis: Curajul unei tinere prințese iscusite și formidabile este pus la încercare în „Prințesa”, o aventură plină de acțiune, plasată într-o lume de basm. Când o prințesă frumoasă și cu voință puternică refuză să se căsătorească cu sociopatul nemilos cu care este logodită, este răpită și închisă într-un turn izolat din castelul tatălui ei. În timp ce pretendentul ei disprețuit și răzbunător intenționează să ia tronul tatălui ei, prințesa trebuie să-și protejeze familia și să salveze regatul, cu orice preț.

Durată: 1 h 34 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


The Orville: Noi Orizonturi | Sezonul 3: Episodul 5

SinopsisLa 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

Durată: 76 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD

Audio: 5.1; AD.


Marvel Studios: Legende | Episoadele 20 – 22

Sinopsis: În timp ce Universul Cinematografic Marvel se extinde, ”Marvel Studios: Legende” prezintă și explică ce s-a întâmplat înainte. Ne descrie cunoscuții eroi, răufăcători și aventurile din întregul UCM ca să ne pregătească pentru minunatele povești care vor urma. Fiecare episod e inspirat direct dintr-o serie sau un film care va avea premiera pe platforma Disney+, anticipând evenimentele care urmează. ”Marvel Studios: Legende” unește toate punctele care constituie incomparabilul Univers Cinematografic Marvel.

Durată: 7 min./episod

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns