Prima pagină » Cel mai nou film Star Wars nu debutează până cel mai devreme 2025

Cel mai nou film Star Wars nu debutează până cel mai devreme 2025

Preşedintele LucasFilm, Kathleen Kennedy la Star Wars Celebration 2023; Getty Images/ Disney

Cel mai nou film Star Wars nu debutează până în 2025

După câţiva ani seci în spaţiul filmelor Star Wars şi în urma succeselor universului TV, Războiul Stelelor revine pe marele ecran.

În cadrul Star Wars Celebration, preşedintele LucasFilm a dezvăluit unei mulţimi extaziate că un trio de lungmetraje sunt în dezvoltare. Acestea vin din partea regizorului James Mangold, a guru-ului tv Dave Filoni şi din partea lui Sharmeen Obaid-Chinoy, ce va spune povestea lui Rey la 15 ani după evenimentele din Skywalker – Ascensiunea.

Preşedintele LucasFilm a dezvăluit publicaţiei Empire Magazine că cel mai nou lungmetraj Star Wars nu va vedea lumina zilei până cel mai devreme 2025: ” Este cel mai bine să spunem adevărul: vom face aceste filme când vom fi pregătiţi şi le vom lansa la momentul potrivit.”

În ceea ce priveşte modelul de lansare, acest aspect va suferi modificări, incluzând pauze între lansări, LucasFilm abordând strategia de a le transforma într-un spectacol, de a face adevărate evenimente din lansarea lor: „Am adus adesea în discuţie modelul de lansare al francizei James Bond, cu pauze de 3-4 ani chiar între lansări, fără a fi nevoit să resimţi presiunea de a lansa câte un nou film anual. Simt că aceasta este noua direcţie pe care trebuie s-o abordăm.”

De asemenea, aceasta a oferit detalii noi referitoare la primul film din noua serie, ale cărei evenimente se petrec la 15 ani după punctul culminant din Skywalker – Ascensiunea: ” Explorăm evoluţia ordinului Jedi – ne ducem în trecut şi analizăm acţiunile din prezent. Primul Ordin a dispărut, cavalerii Jedi sunt răsfiraţi – nu se ştie câţi mai sunt în viaţă – iar Rey clădeşte noul ordin Jedi pe baza textelor antice Jedi şi a învăţămintelor împărtăşite de Luke.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns