Prima pagină » Christian Slater a fost distribuit în serialul Cronicile Spiderwick

Christian Slater a fost distribuit în serialul Cronicile Spiderwick

Christian Slater a fost distribuit în serialul Cronicile Spiderwick

Actorul Christian Slater a fost ales să interpreteze rolul unui protagonist în adaptarea live-action Cronicile Spiderwick pentru Disney+.

Actorul va intra în pielea lui Mulgarath (alter ego Dr. Dorian Brauer), cel mai neînduplecat antagonist posibil, cu trăsăturile obişnuite ale unui căpcăun — hrănirea cu oameni, motivat de o dorinţă nestăvilită de a devora. Mulgarath doreşte să pună mâna pe secretele din Ghidul În Lumea Naturală pentru un plan abject care să îi potolească foamea. Este un angajament pentru un singur sezon.

Inspirată din celebra serie de cărţi, Cronicile Spiderwick este o poveste americană modernă, din literatura gotică, despre maturizare, care se adresează copiilor și familiilor care se confruntă cu probleme de sănătate mentală şi alte subiecte relevante. Părăsind New York-ul şi mutându-se în Michigan în casa lor ancestrală dărăpănată – proprietatea Spiderwick- alături de mama lor, fraţii gemeni Jared şi Simon Grace, împreună cu sora lor Mallory, aceştia se găsesc traşi într-un univers alternativ fantastic.

Kat Coiro va regiza primele două episoade. Serialul este o producţie Paramount Television Studios şi 20th Television. Aron Eli Coleite (Locke & Key) este scenaristul-principal şi va produce executiv alături de Kat Coiro, Holly Black,  DiTerlizzi, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg , Julie Kane-Ritsch.

Christian Slater este un câştigător al Globurilor de Aur şi al Premiilor Criticilor pentru binecunoscuta prestaţie din Mr Robot.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns