Prima pagină » Colecţia de Halloween 2023 de pe Disney+

Colecţia de Halloween 2023 de pe Disney+

Găsiți oferta completă de filme și seriale pentru Halloween pe Disney+ în cadrul colecției Halloween.

Colecţia Halloween 2023 de pe Disney+

Premierele de Halloween

Baubaul [The Boogeyman]

Film | Doar pe Disney+

Trailer în limba română

Baubaul e un thriller de groază realizat după o poveste a scriitorului de succes Stephen King. Sadie Harper, elevă de liceu, și Sawyer, sora ei mai mică, nu și-au revenit după pierderea recentă a mamei lor. Sunt ajutate de Will, tatăl lor, un psihoterapeut care suferă la rândul său. Când un pacient disperat vine la ei acasă pentru o consultație, acesta aduce cu el o entitate supranaturală care atacă familiile îndoliate și se hrănește din suferința victimelor sale.

Fiori [Goosebumps]

Serial original Disney+ | Un episod nou în fiecare vineri

Trailer în limba engleză

Inspirat din seria de cărți a lui R.L. Stine, „Fiori” (Goosebumps) urmărește cinci liceeni din orășelul Port Lawrence, care aduc la suprafață secretele ascunse legate de moartea tragică, petrecută cu trei decenii mai devreme, a unui adolescent pe nume Harold Biddle. După ce aceștia organizează o petrecere de Halloween în vechea casă a acestuia, adolescenții se trezesc într-o nouă realitate bântuită în care trebuie să fie uniți pentru a salva orașul, învățând pe parcurs lucruri noi atât despre ei cât și despre părinții lor.

Casa Bântuită [Haunted Mansion] 

Film | Doar pe Disney+

Trailer în limba română

În această aventură înfricoșător de distractivă, inspirată de clasicele atracții ale parcurilor tematice, un medic și fiul ei în vârstă de nouă ani, care caută să înceapă o nouă viață, se mută într-o casă suspect de ieftină din New Orleans. Ei apelează la o echipă de așa-numiți experți spirituali pentru a-i ajuta să le scape casa de locatarii supranaturali. Din această echipă fac parte un preot, un om de știință văduv și „expert” în fenomene paranormale, un medium din Cartierul Francez și un profesor excentric.

Nimeni nu te va salva [No One Will Save You]

Film | Doar pe Disney+

Trailer în limba engleză

Nimeni nu te va salva o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese.

Apendice [Appendage] 

Film | Doar pe Disney+

Trailer în limba engleză

Când Hannah este în pragul unei crize de nervi, gândurile ei cele mai ascunse iau forma unei creaturi monstruoase care amenință să-i distrugă viața.

Noaptea Vârcolacului [Werewolf by night]

Film | Doar pe Disney+

Trailer în limba engleză

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos. Inspirat de filmele de groază ale anilor 1930 și 1940, acest film terifiant creează o atmosferă înspăimântătoare, macabră, presărată cu suspans, explorând o nouă latură a Universului Cinematografic Marvel

De asemenea, veţi găsi versiunea în culori

Trailer în limba engleză

De la seriale TV și producții de succes la filme și seriale originale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, pe Disney+ găsești ceva pentru toate gusturile.

Recomandări pentru întreaga familie

Filme care au 30 de ani de la premieră

Clasicele care nu se învechesc niciodată

Horror

Știați că puteți viziona episoadele de Halloween ale serialelor preferate fără a fi nevoie să le căutați? În colecția HALLOWEEN, derulați în jos și selectați episoade din seriale precum The Simpsons, Tată în stil american și multe altele.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns