Prima pagină » Concertul lui Taylor Swift a fost vizionat de 4,6 milioane de ori în weekendul de debut pe Disney+

Concertul lui Taylor Swift a fost vizionat de 4,6 milioane de ori în weekendul de debut pe Disney+

“Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)” se situează pe locul 1 în topul filmelor muzicale disponibile vreodată pe Disney+

Filmul-concert a fost vizionat de 4,6 milioane de ori și a acumulat 16,2 milioane de ore de vizionare pe Disney+ în weekendul de debut

Filmul-concert „Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)”, continuă să stabilească noi recorduri, înregistrând 4,6 milioane de vizualizări* în primele trei zile de la lansare, plasându-se astfel pe primul lor în topul filmelor musicale pe Disney+. Fanii lui Taylor Swift au petrecut nu mai puțin de 16,2 milioane de ore urmărind această superproducție, în decursul weekendului trecut.

Spectacolul integral, de 3,5 ore și care cuprinde melodii interpretate doar în concertele live, poate fi văzut doar pe Disney+. În cadrul acestei producții, fanii au avut ocazia să descopere și interpretări ale unor melodii noi, precum „Cardigan”, împreună cu patru piese acustice suplimentare: „Maroon”, „Death by a Thousand Cuts”, „You Are in Love” și „I Can See You”.

Având-o în prim plan pe câștigătoarea a 14 premii GRAMMY®, concertul „Taylor Swift | The Eras Tour” a generat încasări record de aproape 262 de milioane de dolari la nivel mondial și este încă o dovadă că Disney+ găzduiește evenimente importante din industria de divertisment. În prezent, pe Disney+ sunt dosponibile și alte producții musicale precum „Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger”, „Black Is King: A film by Beyoncé”, și „The Beatles: Get Back”, precum și propriul album al lui Swift, „Folklore: The Long Pond Studio Sessions”.

* O vizualizare este definită prin împărțirea timpul total de streaming la durata producției.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns