Prima pagină » Concurs Disney+

Concurs Disney+

A sosit vremea să dăm startul unei serii de concursuri, cu un prim concurs Disney+, ce va avea ca premiu un abonament gratuit Disney+ pentru un an!

Pentru a putea participa, fanii Disney+ din România trebuie să ne aprecieze și urmărească pagina noastră de Facebook.

Detalii concurs

Concursul constă în a comenta răspunsul la o întrebare în cadrul unei postări, și îndeplinirea unor condiții.

Mod de desfășurare: După fiecare comentariu validat, veți primi un număr de la echipa noastră. La sfârșit, se vor pune într-un tabel numerele si vor fi extrase prin random.org într-o filmare înregistrată 3 numere, 1 câștigător și 2 rezerve. Dacă nu reușim să contactăm câștigătorul și nu putem să luăm legătura cu el in 3 zile, trecem la prima rezervă și tot așa !

Perioadă concurs: 1 – 22 iulie 2022.

Anunțarea câștigătorului: 29 iulie 2022.

Condiții de participare

1. Pot participa toți membrii grupului indiferent de naționalitate, cu mențiunea că abonamentul poate fi activat doar pe teritoriul României.

2. Pentru că ne dorim o comunitate activă și pasionată, te rugăm etichetează 3 prieteni alături de care împărtășești pasiunea ta pentru producțiile Disney+.

3. Dați like și follow paginii noastre de Facebook.

4. Fiți membrii pe grupul nostru de Facebook.

5. Dați like și share postării.

Postarea concursului

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns