Prima pagină » Continuarea filmului Cruella este în dezvoltare

Continuarea filmului Cruella este în dezvoltare

Continuarea filmului Cruella este în dezvoltare

Actriţa Emma Stone a declarat că speră ca debutul filmărilor pentru cea de-a două parte să înceapă în curând.

Emma Stone ce interpretează rolul titular din filmul Cruella ( 2021) a completat prin „este o muncă în desfăşurare.”

Aceasta a continuat să ofere informaţii despre proiect în cadrul festivalului internaţional de film Palm Springs: „Această versiune a Cruellei este de-a dreptul savuroasă, un rol cu adevărat ofertant. Lucrul pentru cel de-al doilea film este o muncă în desfăşurare. O să vedem.”

Primul film Cruella a fost un succes financiar, încasând peste 220 de milioane de dolari pe plan internaţional. Veştile despre dezvoltarea unei o a doua părţi au fost dezvăluite la doar câteva săptămâni de la premiera primului film. Actriţa a reconfirmat întoarcerea în pielea Cruellei De Vil în august 2022. Atât regizorul cât şi scenaristul primului film sunt de aşteptat să se întoarcă.

Filmul Cruella este un lungmetraj live-action despre primele zile rebele ale uneie dintre cele mai cunoscute – şi stilate- infractoare din cinematografie, legendara Cruella De Vil. Amplasată în timpul revoluţiei punk rock-ului din anii 1970 de la Londra, povestea urmăreşte o tânără talentată, inteligentă şi creativă pe nume Estella, care este hotărâtă să devină un designer de succes. După ce Estella se împrieteneşte cu o pereche de tineri hoţi care îi apreciază apetitul pentru răutăţi, cei trei îşi construiesc o viaţă pe străzile londoneze. În curând, flerul Estellei pentru modă atrage atenţia baronesei von Hellman ( Emma Thompson), o legendă a modei devastator de chic şi de terifiant de haute. Dar relaţia lor pune în mişcare un curs de evenimente şi revelaţii care o vor determina pe Estelle să-şi îmbrăţişeze latura rea şi să devină o Cruella, la modă şi înclinată spre răzbunare.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns