Prima pagină » Creatorul Loki o să se ocupe de scenariul pentru Avengers: The Kang Dynasty

Creatorul Loki o să se ocupe de scenariul pentru Avengers: The Kang Dynasty

Michael Waldron ( creatorul Loki)
Credit: Sunshine Sachs

Creatorul Loki o să se ocupe de scenariul pentru Avengers: The Kang Dynasty

Michael Waldron a fost cooptat să se ocupe de scenariul pentru Avengers: The Kang Dinasty. Scenaristul a fost deja selectat cu ceva timp în urmă să scrie şi scenariul pentru Secret Wars ( 7 mai 2027), filmul care o să umeze după blockbusterul The Kang Dinasty. Filmografia recentă a artistului include serialul Loki, cât şi Doctor Strange în Multiversul Nebuniei.

Destin Daniel Cretton, regizorul anunţat anterior pentru cârma Avengers: The Kang Dinasty nu se va mai putea ocupa de acest film pentru a-şi putea concentra energia asupra altor proiecte Marvel, cum ar fi serialul Wonder Man.

Data de lansare pentru blockbusterul Avengers: Kang Dynasty fost programată pentru 1 mai 2026.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns