Prima pagină » Creatorul Peaky Blinders pregăteşte un serial despre lumea boxului din era victoriană

Creatorul Peaky Blinders pregăteşte un serial despre lumea boxului din era victoriană

Steven Knight ( stânga) şi Stephen Graham ( dreapta)

Creatorul Peaky Blinders pregăteşte un serial despre lumea boxului din era victoriană

Povestea serialului se inspiră din evenimente istorice adevărate din lumea interlopă a mafiei londoneze.

Creatorul Peaky Blinders şi unul dintre actorii sezonului 6, două dintre cele mai respectate nume din lumea televiziunii londoneze, se reunesc pentru un serial original Disney+, despre lumea periculoasă a boxului ilegal în Londra epocii victoriene.

Cu titlul provizoriu A Thousand Blows, miniseria în 12 părţi o să debuteze pe Disney+ internaţional, Star+ în America Latină, Hulu în SUA şi Star în restul teritoriilor.

Serialul spune povestea lui Hezekiah şi a lui Alec, doi prieteni jamaicani ce se trezesc aruncaţi în lumea periculoasă şi violentă a regiunii estice din Londra, în timpul revoluţiei post-industriale. Târâţi în lumea infracţională a boxului ilegal, Hezekiah o întâlneşte pe Mary Carr, liderul grupării The Forty Elephants – infama bandă formată în mod exclusiv din femei – în timp ce-şi duc propria luptă pentru supravieţuire. În timp ce Hezekiah îşi ascute noile abilităţi, îl întâlneşte pe Sugar Goodson, un pugilist cu experienţă, iar cei doi devin la scurtă vreme încrâncenaţi într-un război ce se întinde în afara ringului de box.

A Thousand Blows este creat, scris şi produs de Steven Knight, ale cărui credite includ Peaky Blinders, Spencer, Taboo. Pe lângă rolul de protagonist, creditele actorului Stephen Graham includ apariţii în Help, Time, Peaky Blinders.

„Sunt încântat să lucrez alături de Stephen şi echipa de producţie şi scenarişti”, a declarat Steven Knight.

Adăugând talent în rândurile producţiei, crainicul premiat şi profesorul de istorie David Olusoga, va servi drept producător executiv.

Sursa: The Hollywood Reporter

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns