Prima pagină » Creatorul serialului modern Doctor Who pregăteşte un serial U.N.I.T.

Creatorul serialului modern Doctor Who pregăteşte un serial U.N.I.T.

Jemma Redgrave

Ian West/PA Images – Getty Images

Creatorul serialului modern Doctor Who pregăteşte un serial U.N.I.T.

Potrivit Deadline, au fost dezvăluite mai multe detalii despre serialele spinoff Doctor Who, unul dintre acestea având-o în prim-plan pe actriţa Jemma Redgrave, creatorul Russell T. Davies descriind scenariul unuia dintre episoadele scrise unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le-am înfăptuit vreodată.

De la încheierea unui parteneriat internaţional de distribuţie a noilor episoade cu Walt Disney Studios, creatorul şi scenaristul-principal Russell T. Davies, care a revenit în această postură pentru a doua oară în istoria modernă a serialului, a declarat că realitatea realizării de spinoffuri nu este doar o probabilitate, ci un lucru concret, făcând parte din universul extins Doctor Who.

Unul dintre spinoffuri se va baza pe organizaţia militară de cercetare U.N.I.T. şi o va avea pe actriţa Jemma Redgrave în rolulul liderului şi al cercetătorului-şef Kate Stewart, potrivit surselor BBC. Actriţă a interpretat-o pe şefa U.N.I.T. ( Trupele De Intervenţie ale Naţiunilor Unite) pe parcursul a 10 episoade în versiunea modernă Doctor Who, începând cu 2012, iar noul serial o va avea pe aceasta în prim-plan drept liderul U.N.I.T, organizaţia fictivă având apariţii şi menţionări pe parcursul a 50 de ani de Doctor Who.

Actriţa îşi va face apariţia în episodul special de Crăciun de anul acesta, alături de cel de-al 15-lea Doctor, Ncuti Gatwa. De asemenea, David Tennant şi Catherine Tate o să fie protagoniştii miniseriei aniversare de 60 de ani – formată din 3 episoade – ce va debuta din luna noiembrie pe Disney+.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns