Prima pagină » Crime în imobil revine cu Sezonul 3

Crime în imobil revine cu Sezonul 3

Disney a anunțat că serialul original Hulu produs de 20th Television Crime în imobil revine cu sezonul 3.

Primul sezon a debutat drept cel mai vizionat serial de comedie din istoria Originalelor Hulu. Episoade noi din actualul sezon apar în fiecare marți pe Hulu în SUA, pe Star+ în America Latină și pe Disney+ internațional. Primul sezon este de asemenea disponibil acum pe aceste platforme.

Ambele sezoane sunt Certified Fresh la 100% pe Rotten Tomatoes. Primul sezon a fost pe primul loc la cele mai bine recenzate seriale de televiziune din 2021.

Comunicat Hulu

Craig Erwich, președintele Hulu Originals și ABC Entertainment, a declarat următoarele:

Crime în imobil este adevărata perlă a coroanei din lista noastră. Atracția acestuia între atâtea generații, intersecția dintre umor și compasiune și abordarea cu adevărat originală sunt un semn distinctiv și mărturie pentru munca lui Dan [Fogelman], John [Hoffman], Steve [Martin], Martin [Short] și Selena [Gomez]. Ne bucurăm că putem continua să spunem poveștile lui Charles, Oliver și Mabel către spectatorii care ne-au arătat constant că vor mai mult din această poveste.

Despre sezonul 2

Trailer subtitrat pentru Sezonul 2

Al doilea sezon spune povestea evenimentelor ce-au urmat după moartea șocantă a președintei din Arconia, Bunny Folger. Charles (Steve Martin, Tatăl Miresei), Oliver (Martin Short, „The Morning Show”) și Mabel (Selena Gomez, „The Dead Don’t Die”) se grăbesc să descopere ucigașul ei. Însă trei încurcături (neplăcute) apar – trioul este implicat public în uciderea lui Bunny, sunt acum subiectul unui podcast competitor și trebuie să se descurce cu anumiți vecini din New York care cred că ei au comis crima.

Despre serial

„Crime în imobil” provine de la co-creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman („Grace și Frankie”, „Băieți frumoși”). Steve Martin și John Hoffman sunt producători executivi alături de Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us”, Dan Fogelman, și Jess Rosenthal.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns