Prima pagină » Serialul „Crime în imobil” de pe Disney+ va avea un nou sezon

Serialul „Crime în imobil” de pe Disney+ va avea un nou sezon

DISNEY+ ANUNȚĂ AL PATRULEA SEZON PENTRU SERIALUL NOMINALIZAT LA PREMIILE EMMY®, „CRIME ÎN IMOBIL”

Disney+ a anunțat că îndrăgitul serial original de comedie „Crime în imobil”, de la 20th Television, va avea un al patrulea sezon. Finalul extrem de așteptat al celui de-al treilea sezon, aclamat de critici, este disponibil acum pe Disney+.

Vestea vine după un al treilea sezon de succes, în care se regăsesc talente legendare precum Meryl Streep, câștigătoare a mai multor premii Oscar®/Emmy®, și Paul Rudd, nominalizat la Golden Globe. Ei s-au alăturat vedetelor Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez. Serialul a primit în mod constant aprecieri din partea criticilor și a obținut mai multe nominalizări și premii, inclusiv nominalizări la premiile Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, cel mai bun actor principal într-un serial de comedie și multe altele. Toate cele trei sezoane ale serialului „Crime în imobil” au primit calificativul Certified Fresh pe Rotten Tomatoes.

Despre serial

Creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman („Grace & Frankie”, „Looking”) sunt și producători executivi ai serialului de succes împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us”- Dan Fogelman și Jess Rosenthal. Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television Studios.

Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel (interpretați de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să își refacă spectacolul. Ridicați cortina!

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns