Prima pagină » D23 Expo 2022: Anunțurile 20th Century Studios

D23 Expo 2022: Anunțurile 20th Century Studios

D23 Expo 2022 a dat startul celei de-a doua zile la ora 20:00, ora României cu un panel Marvel, Lucasfilm și 20th Century Fox. Iată toate anunțurile 20th Century Studios de la D23.


Avatar: Calea Apei

James Cameron se alătură evenimentului printr-un apel video.

Zoe Saldana, distribuția filmului și producătorul Jon Landau intră pe scena D23.

Publicul a primit ochelari 3D pentru a viziona scene din film.

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 16 decembrie 2022.


Panel-ul Marvel, Lucasfilm și 20th Century Studios a luat sfârșit cu anunțurile de la 20th. Pentru anunțurile Lucasfilm, vă invităm să citiți articolul D23 Expo 2022: Anunțurile Lucasfilm, iar pentru anunțurile Marvel, vă invităm să citiți articolul D23 Expo 2022: Anunțurile Marvel.

Pentru anunțurile din prima zi, vă invităm să citiți articolul D23 Expo 2022: Anunțurile Disney și Pixar, ce prezintă toate anunțurile din panelul dedicat brand-urilor Disney și Pixar.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns