Prima pagină » Daredevil: Born Again are o nouă echipă creativă

Daredevil: Born Again are o nouă echipă creativă

Daredevil: Born Again are o nouă echipă creativă

În urma reorganizării creative pe care producţia tv a întâmpinat-o în decursul lunii septembrie, Daredevil: Born Again a cooptat un scenarist-principal veteran şi doi regizori cu experienţă.

Dario Scardapane, fostul scenarist-principal pentru The Punisher şi Tom Clancy’s Jack Ryan, a fost cooptat pentru a deveni noul scenarist pentru Daredevil: Born Again. În plus, Justin Benson şi Aaron Moorhead, care s-au ocupat de cârma regizorală pentru câteva episoade din Loki, sezonul 2, s-au alăturat proiectului pentru restul episoadelor din sezonul 1.

The Hollywood Reporter a dezvăluit că Marvel restructurează procesul creativ pentru Born Again în urma grevei scenariştilor şi actorilor şi a sistării producţiilor, greva scenariştilor fiind soluţionată pe 10 octombrie. Marvel a renunţat la scenariştii anteriori din pricina direcţiei adoptate în trecut de aceştia. Marvel vor păstra câteva scene şi episoade, fiind introduse elemente serializate; serialul a primit o comandă pentru un al doilea sezon.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns