Prima pagină » Daredevil: Born Again este o continuare directă a serialului Netflix

Daredevil: Born Again este o continuare directă a serialului Netflix

Daredevil: Born Again este o continuare directă a serialului Netflix

Wilson Bethel, care l-a interpretat pe Benjamin Poindexter/Bullseye în serialul Daredevil de pe Netflix, îşi reia rolul în Born Again. Acesta o să apară în decurs de trei episoade în Daredevil: Born Again, în momentul de faţă fiind în producţie.

După oprirea filmărilor care a debutat în iunie ca urmare a grevei scenariştilor, studiourile Marvel au implementat o restructurare creativă a producţiei. Proiectul Daredevil: Born Again spune povestea lui Matt Murdock ( Charlie Cox), un avocat orb devenit supererou, a liderului mafiei din Hell’s Kitchen Wilson Fisk/ Kingpin ( Vincent D’Onofrio) şi a lui Punisher ( Jon Bernthal).

Ca parte a reorganizării creative, scenaristul Dario Scardapane (The Punisher) i-a înlocuit pe Matt Corman şi Chris Ord.

Noua direcţie creativă aduce înapoi mai multe feţe din familia Netflix: în urma distribuirii lui Jon Bernthal în rolul lui Punisher, un jurnalist LA Magazine, Jeff Sneider – care a lucrat la The Wrap şi Variety – a dezvăluit că Deborah Ann Woll şi Elden Henson ( Karen şi Foggie) se vor întoarce.

Distribuţia Daredevil: Born Again îi înclude pe Margarita Levieva, Arty Froushan, Sandrine Holt, Michael Gandolfini şi Nikki M. James.

De asemenea, coordonatorul de cascadorii pentru versiunea Netflix a fost adus înapoi pentru a îndeplini acelaşi rol.

În ceea ce priveşte numărul de episoade, nu vor fi în număr de 18, cum a fost anunţat în trecut, ci vor fi în ton cu modelul Netflix.

“În timpul reorganizării creative pentru Daredevil: Born Again, toate părţile creative au concluzionat că proiectul va reprezenta o continuarea directă a serialului original Daredevil. Acestă implicaţie este un lucru extraordinar. Avem oportunitarea de a aduce la viaţă multe fire narative cu adevărat interesante, cât şi poveştile secundare din primele trei sezoane.”

De asemenea, regizorii Moon Knight şi Loki, Justin Benson şi Aaron Moorhead s-au alăturat proiectului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns