Prima pagină » Daredevil: Born Again nu va fi la fel de sângeros precum serialul Netflix

Daredevil: Born Again nu va fi la fel de sângeros precum serialul Netflix

Sarah Shatz/©Netflix/Colecţia Everett

Daredevil: Born Again nu va fi la fel de sângeros precum serialul Netflix

După ce a debutat în She-Hulk: Avocata apărării, actorul Charlie Cox se pregăteşte să devină protagonistul serialului Daredevil: Born Again. Acesta a confirmat publicaţiei NME faptul că va petrece anul 2023 pentru a filma noul serial.

„Mi-au spus că îl vom filma pe durata anului 2023. Grozav, am replicat eu. Când anume se va întâmpla asta? La care ei mi-au răspuns că vom fi ocupaţi pentru tot anul 2023. Filmările debutează în luna februarie şi se finalizează în decembrie.”

Producţia Marvel reprezintă una dintre cele mai ambiţioase iniţiative de până acum, cu o fereastră de 11 luni pentru filmări, ce acoperă aproape tot anul 2023. ” Sunt fascinat de faptul că doresc să pună ţara la cale cu 18 episoade în total. Îmi închipui că o fie asemănător în ton şi direcţie cu serialele procedurale. Nu neapărat de tipul cazul săptămânii, dar există posibilitatea să se exploreze elemente care pot examina, care pot dezvolta şi mai în profunzime cariera şi viaţa personală a lui Matt. Dacă totul este făcut ca la carte şi personajul principal nu se fereşte să-şi examineze acea latură investigativă… cred că va ieşi ceva cu adevărat interesant.”

Sunt de asemenea întrebări la care nu s-au oferit răspunsuri concrete şi anume cum o să arate o nouă interpretare pe platforma Disney+, serialul original nesfiindu-se să se bazeze pe elementele sobre şi să exploreze violenţa explicită, devenind una dintre cele mai îndrăgite producţii Netflix.

„Părerea mea este că eroul esta mai funcţional atunci când se adresează unui public mai matur. Aprecierea mea este că noua reinterpretare va fi la fel de sobră, dar probabil nu la fel de violentă. Celor care speră că va fi o copie la indigo le-aş spune că am făcut deja asta. Să implementăm ceea ce a funcţionat, dar să extindem orizonturile. Să ne adresăm unui public mai tânăr, fără a pierde din perspectivă ceea ce a făcut serialul atât de iubit,” a declarat Charlie Cox.

Serialul Daredevil: Born Again va debuta în mod exclusiv pe Disney+ în 2024.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns