Prima pagină » Data de lansare „She-Hulk: Avocata Apărării” a fost anunțată

Data de lansare „She-Hulk: Avocata Apărării” a fost anunțată

Marvel Studios au dezvăluit numele, data de lansare și un trailer pentru noul serial „She-Hulk”, numit oficial „She-Hulk: Avocata Apărării”.

Data de lansare She-Hulk și trailerul

She-Hulk are data de lansare pe 17 august. Serialul de comedie îi are în distribuție pe Tatiana Maslany în rolul lui She-Hulk. Aceasta este un avocat al apărării pentru super-oameni.

Producătorul executiv Kevin Feige și Tatiana Maslany au prezentat trailerul la Disney Upfront 2022.

Iată trailerul mai jos:

Despre She-Hulk: Avocata Apărării

Serialul ce va avea 9 episoade, i-a avut ca regizori pe Kat Cairo (Episoadele 1, 2, 3, 4, 8 și 9) și pe Anu Valia (Episoadele 5, 6 și 7). Jessica Gao servește drept scenarist principal.

Serialul îi urmăreşte povestea lui Jennifer Walters în timp ce-și petrece viața complicată a unui avocat singur de 30 de ani care se întâmplă să fie și un colos de 2 metri.

Serialul îi readuce pe câțiva veterani din MCU, precum Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Tim Roth (Emil Blonsky/Urâciunea) și Benedict Wong (Wong). Distribuția îi include și pe Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass şi Renée Elise Goldsberry.

Producătorii executivi ai serialului sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro şi Jessica Gao. Producătorii co-executivi sunt Wendy Jacobson şi Jennifer Booth.

Posterul She-Hulk

She-Hulk: Avocata Apărării ©Marvel Studios 2022. Toate drepturile rezervate.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de divertisment general, Star.

Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns