Prima pagină » Datele de lansare pentru blockbusterele din 2024 au fost schimbate din pricina grevei actorilor

Datele de lansare pentru blockbusterele din 2024 au fost schimbate din pricina grevei actorilor

Datele de lansare pentru blockbusterele din 2024 au fost schimbate din pricina grevei actorilor

Potrivit publicaţiei, producţia Deadpool 3 a fost scoasă din data iniţială de lansare din această primăvară – 3 mai 2024. Aceasta va face o rocadă cu Captain America: Brave New World, noua dată de lansare fiind acum 26 iulie 2024.

În ceea ce priveşte proiectul Captain America: Brave New Word, acesta nu îşi va mai face debutul în această vară pe marile ecrane, fiind mutat pe 14 februarie 2025.

De asemenea, Disney a mutat filmul Blade de pe 14 februarie 2025 pe data de 7 noiembrie 2025.

Proiectul Thunderbolts, care nu a putut să demareze producţia din pricina grevelor actorilor şi scenariştilor, a fost mutat de pe 20 decembrie 2024 pe 25 iulie 2025.

Alte schimbări făcute de Disney includ filmul animat Mufasa: The Lion King, fiind mutat de pe 5 iulie 2024 pe 20 decembrie 2024.

Alte filme fără titlu au fost scoase complet din calendarul de lansare, datele de lansare anterioare fiind 25 iulie 2025 şi 7 noiembrie 2025.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns