Prima pagină » Dave Filoni confirmă, practic, posibilitatea unui crossover TV Star Wars

Dave Filoni confirmă, practic, posibilitatea unui crossover TV Star Wars

 
În ciuda reținerilor producătorului TV, vă aducem aminte că președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a menționat acest lucru încă din 2020.
 
Vă reamintim: așa cum diferitele seriale Netflix ale Marvel s-au combinat pentru a crea o serie crossover sub numele Defenders, compania soră Lucasfilm are planuri similare pentru universul său TV Star Wars. Kathleen Kennedy, șefa Lucasfilm, a menționat acest lucru în 2020 dar, într-un nou interviu cu Wrap, marele supraveghetor al acelui univers TV, Dave Filoni, deși a confirmat în esență că proiectul este pe drum, nu a oferit o certitudine în acest aspect.
 
„Cred că realitatea de a exista un eveniment important în această perioadă de timp este foarte reală, este tot ce aș spune”, este ceea ce a declarat Filoni.
Noi, ca fani, știm să citim printre rândurile din limbajul interviurilor de PR, iar faptul că Filoni a vorbit vag despre posibilitatea unui crossover între „The Mandalorian”, „The Book of Boba Fett”, „
Ahsoka” și, poate, viitorul „Skeleton Crew”, care să se îndreaptă către o singură poveste unică, este o confirmare suficientă pentru noi, chiar dacă Kennedy nu a discutat despre asta. Faptul că Filoni și-a unit desenele animate „Clone Wars” și „Rebels” cu cele două seriale live-action pentru a spune o poveste unică ar putea, de asemenea, să ne fi influențat părerea/certitudinea că Filoni și-a construit universul Filoni către ceva.
Sincer, întregul interviu pare oarecum lipsit de sinceritate, deoarece el afirmă că vede universul TV Star Wars ca pe „povestea” lui Jon Favreau, co-creatorul The Mandalorian, și că îl ajută așa cum George [Lucas] l-a ghidat pe el în Războiul clonelor.
Filoni a mai spus că nu încearcă să aducă personajele pe care le-a creat în diversele sale desene animate în seriile live-action, ceea ce, personal, mi se pare foarte puțin probabil, având în vedere că Saw Gerrera, Bo-Katan Kryze, Ahsoka Tano și Cad Bane au făcut deja saltul, iar Sabine Wren și Thrawn din Rebels vor veni, cel puțin, în seria Ahsoka.
Este demn de remarcat faptul că, oricare ar fi planurile pentru marele crossover TV Star Wars, teasingul lui Filoni indică faptul că acestea au supraviețuit serialului propus „Rangers of the New Republic”, care a a făcut implozie după ce Gina Carano a făcut implozie în cariera ei. Indiferent de ce se va întâmpla în cele din urmă, puteți citi interviul complet aici, sau puteți fi siguri că un mare crossover TV Star Wars este încă pe drum.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Expert in TV & Movie Reviews

Lasă un răspuns