Prima pagină » Seria originală „David Beckham salvează echipa” debutează astăzi pe Disney+

Seria originală „David Beckham salvează echipa” debutează astăzi pe Disney+

Seria originală „David Beckham salvează echipa” este disponibilă pe Disney+ începând de astăzi

Serialul original „David Beckham salvează echipa” este disponibil începând de astăzi exclusiv pe platforma de streaming Disney+. Producția îl prezintă pe celebrul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului și care se confruntă cu retrogradarea. Totuși, nu este vorba de orice campionat, ci același campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Despre serial

Serialul „David Beckham salvează echipa” este co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câștigătoare a premiilor BAFTA și RTS, și de Studio 99, studiou de producție și conținut global co-fondat de Beckham.

David Beckham este mentorul tinerei echipe, împărtășind povești din cariera sa de jucător, care s-a întins pe parcursul a peste 20 de ani și în care a jucat pentru unele dintre cele mai de succes cluburi din lume, pentru a-i ajuta să învețe lecții valoroase despre antrenament, ambiție și munca în echipă. În afara terenului, Beckham are șansa de a petrece timp cu jucătorii și cu familiile acestora, aflând despre viața, speranțele și preocupările lor și vorbindu-le despre importanța colaborării, etica muncii și a comunității.

Producțiile originale Disney+

„David Beckham salvează echipa” are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta și produce producții originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuiește să creeze 60 de producții locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili și producători premium.

Trailer

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns