Prima pagină » Diane von Furstenberg: Femeia la datorie are astăzi premiera pe Disney+

Diane von Furstenberg: Femeia la datorie are astăzi premiera pe Disney+

Trailer în limba română

Astăzi are loc premiera filmului documentar „Diane Von Furstenberg: Femeia la Datorie” pe Disney+. Regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy, regizoare de două ori laureată a premiului Oscar, și Trish Dalton, acest documentar oferă o privire inedită asupra vieții unui geniu cultural. Într-o perioadă în care egalitatea de gen și problemele femeilor sunt în prim-plan, viața Dianei von Furstenberg este un exemplu de emancipare, rezistență, spirit antreprenorial și stil. Ea reprezintă o sursă de inspirație pentru femei prin atitudinea sa dezinvoltă. Diane nu s-a perceput niciodată ca o victimă a discriminării sexuale; în schimb, și-a îmbrățișat feminitatea într-un mod puternic și profund, deschizând astfel un drum pentru fiica sa și pentru următoarea generație de femei.


Puține femei întruchipează eleganța, grația și gustul incomparabilei Diane von Furstenberg. Cetățean al lumii și copil al unui supraviețuitor al Holocaustului, povestea sa și impactul acesteia au inspirat oameni din întreaga lume. În 1974, DVF a schimbat nu doar destinul său, ci și pe cel al nenumăratelor femei, prin introducerea emblematicei „rochii petrecute” (wrap dress), o piesă de îmbrăcăminte revoluționară care a oferit instantaneu eleganță și încredere celor care o purtau, indiferent de forme, mediu sau statut.

În ajunul expoziției sale retrospective, care marchează 50 de ani de carieră, Diane von Furstenberg reflectează asupra drumului său de pionierat într-un domeniu dominat de bărbați, ridicând un imperiu al modei de mai multe milioane de dolari. Ca vizionară și influențatoare timpurie, ea a sfidat status quo-ul cu întrebarea îndrăzneață: „De ce nu poate o femeie să facă ceea ce face un bărbat?”.


Cu multă determinare, Diane von Furstenberg a înfruntat diverse provocări – a fost o femeie singură care și-a gestionat cariera, a crescut doi copii și a trecut cu mult curaj prin lupta cu cancerul. Aceste obstacole nu au oprit-o; dimpotrivă, le-a îmbrățișat și au alimentat misiunea de a inspira femeile de pretutindeni să își urmeze viața cu aceeași pasiune și scop și să își proiecteze propriul destin. Diane von Furstenberg s-a născut pentru a fi o lideră și pentru a inspira alte femei să preia controlul asupra vieții lor.

Regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy și Trish Dalton, filmul este produs de Fabiola Beracasa Beckman, Tracy Aftergood, Sean Stuart, Sharmeen Obaid-Chinoy și Trish Dalton. O producție Sutter Road Picture Company și Particle Projects/Fabiola Beracasa Beckman Media.

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns