Prima pagină » Disney a anulat două seriale

Disney a anulat două seriale

Stânga ( Big Shot/ Antrenorul); Dreapta (The Mighty Ducks: Game Changers/ Echipa Mighty Ducks: Sezonul schimbărilor)

Disney a anulat două seriale

Disney a anulat comedia/ drama sportivă Big Shot/ Antrenorul cât şi serialul The Mighty Ducks: Game Changers/ Echipa Mighty Ducks: Sezonul schimbărilor.

Rezumatul serialului Big Shot/ Antrenorul: După ce a fost dat afară din liga NCAA, unui antrenor de baschet masculin i se oferă şansa de a se reabilita, antrenând echipa unui liceu privat de elită. El află rapid că jucătoarele adolescente au nevoie de empatie şi vulnerabilitate, concepte străine pentru durul antrenor Korn ( John Stamos). Învăţând să empatizeze cu jucătoarele sale, Marvyn devine persoana care şi-a dorit dintotdeauna să fie. Jucătoarele învaţă să devină mai responsabile. atât pe teren cât şi în afara lui.

Vestea anulării vine la patru luni de la debutul sezonului 2.

Rezumatul serialului The Mighty Ducks: Game Changers/ Echipa Mighty Ducks: Sezonul schimbărilor: În prezent în Minnesota, Mighty Ducks au evoluat de la o echipă slabă la una competitivă, o forţă a hockeyului pentru copii. După ce Evan Morrow e eliminat de la Ducks, el şi mama lui, Alex, contruiesc propria echipă specială pentru a înfrunta cultura sportului pentru copii din prezent. Cu ajutorul lui Gordon Bombay, redescoperă plăcerea jocului de dragul acestuia.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns