Prima pagină » Disney a anulat două seriale

Disney a anulat două seriale

Disney a anulat două seriale

Nu va mai exista un al treilea sezon din Misterioasa Societate Benedict. Vestea vine la o lună după finalizarea celui de-al doilea sezon pe platforma de streaming Disney+.

„Dragi prieteni, nu va mai exista un al treilea sezon din Misterioasa Societate Benedict. Le mulţumim tuturor care au adus la viaţă acest proiect. Nu există vreun regret din partea mea şi sunt atât de recunoscător şi mândru de ceea ce am realizat! Avantajul platformelor de streaming este că acest serial va dăinui pe vecie şi îl puteţi redescoperi oricând. Informaţie divulgatoare: copiii rămân prieteni pentru totdeauna”, a spus co-creatorul pe Twitter.

Inspirat după un serial Young Adult, serialul a fost mutat pe Disney+, înainte de a primi undă verde la Hulu.

„Este dificil să-mi iau rămas-bun de la echipă şi distribuţie, dar sunt veşnic recunoscător studiourilor Disney TV şi Disney+ pentru permisiunea de a ne fi lăsat să realizăm două sezoane din această poveste incredibilă”, a scris co-creatorul pe Twitter.

 

Cel de-al doilea sezon urmăreşte aventurile celor 4 orfani, reuniţi la un an după desăvârşirea primei misiuni, fiind coalizaţi de către Dl Benedict, pentru a înfrânge Urgenţa. Aceştia se îmbarcă într-o aventură plină de pericole, bazându-se pe propria isteţime şi empatie pentru a-l opri pe Dr K de Cortina.

De asemenea, studiourile Hulu au oprit realizarea producţiei Readaptarea, după un sezon.

Singurul sezon este compus din 8 episoade, debutând pe platforma de streaming Hulu pe date de 20 septembrie 2022.

Serialul spune dorinţa Hulu de a relua un sitcom de familie din anii 2000, forţând distribuţia disfuncţională să lucreze împreună. Acum aceştia trebuie să-şi rezolve problemele în condiţiile vieţii rapide de zi cu zi.

Distribuţia: Keegan-Michael Key, Johnny Knoxville, Judy Greer, Calum Worthy drept unul dintre actorii originali, Rachel Bloom drept scenaristul milenial care vrea să restarteze serialul, Paul Reiser drept producătorul original şi Krista Marie Yu drept fostul director executiv însărcinat cu supervizarea.

Producţia a primit note pozitive din partea criticilor, menţinând scorul de 88%, însă criticul-şef Variety a subliniat alternarea evidentă între împrumutarea elementul zeflemitor al umorului de sitcom şi păsuirea temelor recurente.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns