Prima pagină » Disney a anulat trei seriale

Disney a anulat trei seriale

Disney a anulat trei seriale ABC

ABC, unul dintre studiourile Disney, a anulat dramele Alaska Daily, Big Sky ( Misterele din Montana) şi The Company You Keep.

Alaska Daily

Alaska Daily o care ca protagonistă pe Hilary Swank în rolul lui Eileen Fitzgerald. O jurnalistă de investigaţie extrem de talentată şi premiată renunţă la viaţa de celebritate din New York după o cădere în dizgraţie, pentru a se alătura unui cotidian de metropolă din Anchorage, Alaska, într-o călătorie unde îşi găseşte izbăvirea, atât pe plan personal cât şi profesional.

Distribuţia: Jeff Perry drept Stanley Cornik, Matt Malloy ca Bob Young, Meredith Holzman drept Claire Muncy, Grace Dove drept Rosalind “Roz” Friendly, Pablo Castelblanco drept Gabriel Tovar, Ami Park drept Yuna Park şi Craig Frank drept Austin Teague.

Serialul a fost difuzat pe tv vreme de un sezon, fiind un proiect important ABC, datorită actorului Tom McCarthy, câştigător al premiilor Oscar. Producţia a înregistrat un număr mic de telespectatori, nefiind comandat un sezon nou.

Big Sky/ Misterele din Montana

Big Sky a rulat vreme de trei sezoane iar noi episoade au fost adăugate pe Disney Plus România din luna februarie.

Detectivii particulari Cassie Dewell şi Cody Hoyt îşi unesc forţele cu soţia înstrăinată şi fosta poliţistă a acestuia, pentru a căuta două surori care au fost răpite de un camionagiu pe o autostradă izolată din Montana. Când descoperă că acestea nu sunt singurele fete care au dispărut în zonă, trebuie să se grăbească să-l oprească pe criminal înainte ca o altă femeie să fie răpită.

Din pricina audienţelor mici pe ABC, serialul nu a mai primit undă verde pentru un al patrulea sezon.

Distribuţia serialului: Katheryn Winnick, Kyle Bunbury, Brian Geraghty, Dedee Pfeiffer, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Jamie-Lynn Sigler,  J. Anthony Pena.

The Company You Keep a fost anulat după un sezon

Drama a reprezentat o lansare anticipată pentru ABC, nereuşind să-şi găsească publicul după episodul pilot.

Intriga spune povestea şarlatanului Charlie şi a ofiţerului CIA sub acoperire Emma, ce se află pe punctul unei ciocniri profesionale.

Distribuţia: Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim, William Fichtner, Tim Chiou, Freda Foh Shen, James Saito, Sarah Wayne Callies, Felisha Terrell, Polly Draper.

20th Television este studioul care a produs aceste proiecte.

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații
Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursa pentru sinopsisuri: Disney+

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns