Prima pagină » Disney+ adaugă formatul IMAX DTS pe platforma sa de streaming

Disney+ adaugă formatul IMAX DTS pe platforma sa de streaming

Disney+ adaugă formatul IMAX DTS pe platforma sa de streaming

Disney+ adaugă încă o faţetă a experienţei cinematografice IMAX în casele fanilor şi anume suport pentru sunetul îmbunătăţit IMAX DTS pentru o selecţie de titluri, în 2023.

Disney Streaming, în parteneriat cu IMAX şi subsidiara Xperi în materie de tehnologie de vârf pentru sisteme audiofile, Xperi DTS, a anunţat că titlurile IMAX Enhanced vor deveni disponibile cu tehnologia IMAX DTS pe o serie de echipamente compatibile în decursul anului 2023. Noua funcţie va fi calibrată pentru asigurarea reproducerii cât mai fidele a sunetului în sistemele home theater – viziunea creatorilor putând fi materializată pentru o experienţă IMAX cât mai completă.

Toate titlurile IMAX Enhanced vor fi acompaniate de tehnologia Imax DTS, o dată exactă de lansare urmând a fi comunicată.

La debut, dispozitivele ce vor suporta tehnologia IMAX DTS vor include branduri de televizoare Sony şi Hisense şi receptoare audio-video Denon, Marantz , JBL.

„Această nouă iniţiativă dintre Disney şi IMAX extinde parteneriatul nostru trainic şi suntem încântaţi să prezentăm această nouă experienţă audio alături de redarea premium pentru titlurile anterioare şi din viitor, fanilor din toată lumea”, a declarat Directorul de Dezvoltare A Produselor.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns